Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 10-12 éves korban minden lány...

10-12 éves korban minden lány iylen "hülye"?

Figyelt kérdés
11 éves a hugom. mindenért nyavajog,sír,minden hülyeséget akar ha nem az van amit ő akar már bedurcizik meg nyavajog meg minden.nem tudom vele megértetni hogy az nem jó vagy hgy miért nem, csak a saját dumáját mondja. ez mindig így van a lányoknál vagy csak az én hugom iylen kivétel?
2013. okt. 28. 10:02
1 2
 11/16 IviczK válasza:
Az ilyet nem úgy hívjuk, hogy az ember "hülye", hanem úgy, hogy kamasz. Fogalmam sincs, hogy te fiú vagy, vagy esetleg lány, de mindegy is. Én hál' Istennek nem vagyok ilyen hisztis és eddig még nem is voltam. Ilyenkor a hormonok is "tengenek" (vagy, hogy mondjamxd). És most a hangulatingadozás is közrejátszik.
2013. okt. 28. 10:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez nem kamaszkor, hanem hiszti. A kétéves gyerek is így hisztizik a dackorszakban. :) Én nem tegnap voltam kamasz, és megvoltak a hülyeségeim (én már érett vagyok, miért magyarázza nekem mindenki, hogy nem, stb), de nem hisztériáztam, mint egy óvodás kisgyerek akinek fel kell jönnie a játszótérről. Ez abszolút nevelés kérdése
2013. okt. 28. 11:25
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

Szinte irritál a helyesírásod!!!

2x írtad a kérdésben és egyszer az egyik kommentedben:

IYLEN

Helyesen így kell írni: ILYEN!!!!

Nekem már egy iLYen hiba után már véres verték volna a kezem! Nemhogy három után!!!

2013. okt. 28. 15:05
 14/16 A kérdező kommentje:

figyelj az IYLEN válaszok nem érdekelnek. Minek jössz ide mond meg nekem?ha nem segítesz nem a kérdésre válaszolsz akkor minek? engem az hol érdekel hogy téged irritál hogy én hogy írok?

meg ha már nevelésről van szó, akkor már a te szüleid is érdekesek lehetnek hogy egy iYLenér véresre verik a kezed:) na mindegy.:)

2013. okt. 29. 00:04
 15/16 A kérdező kommentje:

11-esnek Köszi.

a 12-esnek pedig: normálisan van nevelve. nem mindig csinálja hanem mikor rájön így spontán.Én is egy írtózatosan rossz gyerek voltam,de fogjuk rá hogy valamennyire megjavultam.:DPedig ugyan azoka szüleink, nem?:p

meg ugy mellékesen én kiskoromban, najó kisebb koromba tojásokat tördeltem,dobáltam,minden ami üveg és én ottvoltam darabokra tört, nem fogadtam szót,többször elmentem ugy hogy egy szót se szoltam. de lám most milyen vagyok? nem járok minden nap barúgni,nem cigizek, nem vagyok páva se semmi. normálisak a jegyeim..na midnegy csak arra akartam kilyukadni hogy nem rosszul van nevelve,de azér neked is köszi a választ.

2013. okt. 29. 00:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Legyél vele kicsit türelmesebb. Szerintem kamaszodik, én sose voltam sírós nyafogós. El van kicsit kényeztetve, szerintem. Mondd meg neki, hogy ez így nem mehet tovább, beszéld meg vele, hogy te ezt, mint nővér, nem látod jónak stb. Anyuddal is beszélhetnél róla, majd ő elrendezi a húgodat.
2013. okt. 29. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!