Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Én vagyok hülye vagy a családo...

Én vagyok hülye vagy a családom közösít ki?

Figyelt kérdés
Anyukám mindig vesz nekünk tesómal kaját üdítőt amikor haza jön.Anyu veszekszik velem ha én megiszom az ő üdítőjét de ha a tesóm issza meg azt mondják nekem hogy én bolond vagyok meg minden és már ez nekem fáj mindennél ez van tesóm meg csak kiröhög és azt-mondja hát ezt szoptad öcsikém.

2013. nov. 11. 18:47
1 2
 1/12 anonim válasza:
nem.. de ez mindig így megy.. engem a nővéremmel is így van.. az nem gond ha ő kölcsön veszi a cuccomat de ha én akkor már azta milyen világ romboló vagyok..-.- tényleg unalamas ..
2013. nov. 11. 18:58
 2/12 anonim ***** válasza:
A legegszerubb... Mindenki megeszi/megissza a sajatjat es nem lesz ilyen gond:)
2013. nov. 11. 19:11
 3/12 anonim válasza:
hát nem ez a legegyszerűbb.. xd szerintem a tesómnak tesóknak is elkéne türniük ha mi elveszünk tőlük mi nemcsak ha mitőlünk vesznek el vmit xd
2013. nov. 11. 19:23
 4/12 anonim válasza:
figyi,háyn éves vagy?és a tesód hány éves? mert,tudod..ha olyan korban van(vagytok) akkor..ez mondhatni..öhömm,normális?
2013. nov. 11. 19:27
 5/12 anonim válasza:
igen .. tök normális ha téged lecsesznek mindenért őt meg semmiért (y) ... ahaa.. jó felfogás:DD (y)
2013. nov. 11. 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez a sors...karma!
2013. nov. 11. 19:31
 7/12 A kérdező kommentje:
én 13 ő 14 ://
2013. nov. 12. 20:46
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
ne törődj vele! tanulj jól és majd magadnak vehetsz annyi üdítőt amennyit akarsz 23-24 évesen!
2013. nov. 15. 10:32
 9/12 anonim ***** válasza:
nekem ugyan ez van a hugommal.. bár én titokban visszaadom neki xd mondjuk eldugom a kedvenc ruháit v netalántán el is adom .. ő meg folyton kinyújtja a pantos felsőimet mert még nagy rá és a pantjánál összeköti.. ha itthon szólok erte nem tesznek semmit mert ugye ő a kicsi.. de én kezelésbe vettem a dolgokat ;) :D
2013. nov. 15. 16:10
 10/12 Girgoy ***** válasza:
Nem éppen igazságos, de ne aggódj: akit elkényeztetnek, abból lesznek felnőttkorban a bunkók, akiket mindenki utál, akik meg el tudják viselni az igazságtalanságot is, azok győzik le a világot. :)
2013. nov. 15. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!