Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Mit csináljak, hogy ne legyen szégyellős a húgom? (Ő 11/L)

Figyelt kérdés
Naszóval az van, hogy a húgom egy ilyen egy hetes táborban volt az osztályával. Fára mászott és leesett róla és eltört mind a két csuklója. 1-2 hónapig itthon lesz. És az van, hogy nekem kéne fürdetnem, mert a szüleim nem érnek rá, mert sokat dolgoznak. De nagyon szégyenlős és nem akarja, hogy én fürdessem. Csak a haját, nyakát és a kezét engedi, hogy megmossam. Persze nem azért akarom, hogy ne legyen szégyenlős, mert látni akarom pucéran, hanem azért, mert a higiéniára oda kell figyelni. Mit csináljak, mondjak neki, hogy ne legyen szégyenlős?

2016. szept. 21. 18:53
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a fura, hogy ennyi ideig nem mehet suliba, de egyik szülő sem tud otthon maradni vele táppénzen. Ennyi idősen bőven otthon maradhatnának vele, akár felváltva is.
2016. szept. 23. 19:21
 32/34 A kérdező kommentje:
Figyu én se értem, hogy miért nem mehet suliba 1-2 hónapig. A szüleim meg úgy gondolják, hogy megoldom, nincs rájuk szükségünk.
2016. szept. 23. 19:41
 33/34 anonim ***** válasza:
Na hogy oldottátok meg?
2016. okt. 3. 20:40
 34/34 anonim válasza:
54%

"Nekem az a fura, hogy ennyi ideig nem mehet suliba, de egyik szülő sem tud otthon maradni vele táppénzen. Ennyi idősen bőven otthon maradhatnának vele, akár felváltva is."

Mennyi hülye van itt! Csakis az fura hogy a 24 óra alatt egyszer sem ér rá egyik szülő sem megfürdetni a lányát...

2017. jan. 31. 06:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!