Mit csináljak, hogy ne legyen szégyellős a húgom? (Ő 11/L)
Figyelt kérdés
Naszóval az van, hogy a húgom egy ilyen egy hetes táborban volt az osztályával. Fára mászott és leesett róla és eltört mind a két csuklója. 1-2 hónapig itthon lesz. És az van, hogy nekem kéne fürdetnem, mert a szüleim nem érnek rá, mert sokat dolgoznak. De nagyon szégyenlős és nem akarja, hogy én fürdessem. Csak a haját, nyakát és a kezét engedi, hogy megmossam. Persze nem azért akarom, hogy ne legyen szégyenlős, mert látni akarom pucéran, hanem azért, mert a higiéniára oda kell figyelni. Mit csináljak, mondjak neki, hogy ne legyen szégyenlős?2016. szept. 21. 18:53
1/34 A kérdező kommentje:
Bocsi a végén elírtam. Szégyellős*
2016. szept. 21. 18:56
2/34 sanyinak válasza:
Lanykent, vagy fiukent kerdezed? Nem mindegy...
3/34 anonim válasza:
Magyarázd el neki, hogy te is ugyanúgy nézel ki, mint ő és a higiénia miatt fontos lenne hogy megengedje.
4/34 anonim válasza:
Mondd neki hogy nincs mit szégyellnie. Te is lány vagy. Lehet azért szégyelli mert már szőrösödik. Vagy vetkőzz te is pucérra mikor fürdeted.És akkor benne sem lesz gátlás
5/34 anonim válasza:
"Vagy vetkőzz te is pucérra mikor fürdeted.És akkor benne sem lesz gátlás"
Hát bennem csak több gátlás lenne.
Te meg kérdező tedd azt, hogy mondd meg a szüleidnek, neked nem engedi, fürdessék meg ők, nem igaz, hogy ennyi idejük nincs a gyerekükre.
6/34 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy fiú vagyok!
2016. szept. 21. 19:02
8/34 anonim válasza:
Nincs olyan személy aki előtt nem szégyrnlős és lenne ideje megfürdetni? Nagymama? Keresztanya? Akárki?
9/34 anonim válasza:
De aranyosak vagytok*-*
Mondd azt, h ha nem engedi akkor büdös marad és csúfolni fogják!
10/34 anonim válasza:
Ez de gyenge kamu. Biztosan a szülők a fiútestvérrel mosatnák meg egy 11 éves kislány alsó fertályát... hagyjad már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!