Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak a húgommal,...

Mit csináljak a húgommal, hogy ne legyen ilyen?

Figyelt kérdés

Bárhová megyek, mindig velem akar jönni. Ha haverokkal vagyok, és ő is ott van, akkor mindenbe beleszól. Folyton ő akar főzni, és nem engedi, hogy segítsek neki. A lánybarátaimat állandóan sértegeti a hátuk mögött, de szeme sem kedvesebb, de nekem vigyázban kell ülnöm, ha a barátnőit áthívja.

Rohadt fárasztó, és nem lehet az eszére hatni. Amikor elmondom neki – normálisan – hogy idegesítő, amit csinál, és vegyen vissza, még ő sértődik be. (Én 16 vagyok, ő 15.)

Mit tegyek vele?

2016. aug. 11. 15:07
 1/4 anonim válasza:

Hááát.....

Ötletek?

2016. aug. 11. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Legközelebb jönni akar, közlöd vele, hogy mivel múltkor sem tudott viselkedni, ezért NEM jöhet.

Ezt a szót tanulgasd: NEM.

Amíg nem tanulod meg, mindig az lesz, amit ő akar. ;)

2016. aug. 11. 15:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez működik, ha elmegyek valahova. De amikor mások jönnek át hozzánk?
2016. aug. 11. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy lemész az ő szintjére, és te is osztod a barátnőid, ha jönnek, vagy nem szervezel otthonra programot.

Tudom, hogy ez elég súlyos, hogy miatta nem szervezhetsz otthonra programot, de ha a szüleid nem akarnak rá hatni, másra nem hallgat, akkor kénytelen vagy magára hagyni a pukkancs kis elviselhetetlent, szórakozzon magában. Te a saját baráti körödet ne kockáztasd miatta, inkább fussatok össze máshol... Nyugodtan közölheted a barátaiddal, hogy a húgod miatt van, aki elviselhetetlen, ez nem a te hibád, nem tudsz vele mit kezdeni, és hidd el, nagyon sok embernek vannak ilyen rokonai.

Húgodról még annyit, hogy nekem is volt olyan "barátnőm", aki nekem ekézett másokat a hátuk mögött. Szerinted mennyi időbe telt rájönni, hogy mikor másokkal van, akkor meg engem ekéz nekik? 1 perc. Egy idő után az ő barátai is rájönnek, hogy milyen kétarcú, és akkor pukkancskodhat otthon egyedül...

2016. aug. 11. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!