Mit csináljak, hogy ne legyen szégyellős a húgom? (Ő 11/L)
Figyelt kérdés
Naszóval az van, hogy a húgom egy ilyen egy hetes táborban volt az osztályával. Fára mászott és leesett róla és eltört mind a két csuklója. 1-2 hónapig itthon lesz. És az van, hogy nekem kéne fürdetnem, mert a szüleim nem érnek rá, mert sokat dolgoznak. De nagyon szégyenlős és nem akarja, hogy én fürdessem. Csak a haját, nyakát és a kezét engedi, hogy megmossam. Persze nem azért akarom, hogy ne legyen szégyenlős, mert látni akarom pucéran, hanem azért, mert a higiéniára oda kell figyelni. Mit csináljak, mondjak neki, hogy ne legyen szégyenlős?2016. szept. 21. 18:53
11/34 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy nem írok rögtön vissza, még új vagyok itt és, csak 5 percenként tudok írni.
A húgom 11 éves, nem én. Kicsit félreértettétek.
Az anyai nagyszüleim autóbalesetben meghaltak. Az apai nagyszüleim meg lesz@rnak minket.
2016. szept. 21. 19:11
13/34 A kérdező kommentje:
8-as ez nem kamu! Ő a húgom, nem egy idegen lány. Nem érdekel az ő nemi szerve. Ezt a szüleim is tudják, ezért bízták rám. 7-es ezt már próbáltam, de nem vált be.
2016. szept. 21. 19:18
14/34 A kérdező kommentje:
Azt, hogy nem érdekel az ő nemi szerve, azt nem úgy értettem, hogy meleg vagyok. Aki esetleg félreértette, annak üzenem.
2016. szept. 21. 19:52
15/34 anonim válasza:
Engedd tele a kádat vízzel és üljön bele fürdőruhába. Így is megfürdik. A hónalját pedig megmoshatod te.
16/34 A kérdező kommentje:
10-es az a baj, hogy mindkét csuklója eltört, ezt írtam is.
Gondolkoztam azon, hogy mondom neki, hogy majd habos vízben fürdetem. Szerintetek?
2016. szept. 21. 20:15
17/34 anonim válasza:
Na foglaljuk össze: egy 11 éves kislány mindkét csuklója eltört, a szülei éjjel-nappal dolgoznak, nagyszülők nincsenek a képben. A gyereknek 1-2 hónapig (hogy-hogy nem tudod pontosan, mikor veszik le a gipszet?) mindenben segíteni kell, de ezek a lelketlen szülők nem maradnak otthon vele, holott sem enni, sem inni, sem vécére menni, szó szerint SEMMIT NEM TUD EGYEDÜL CSINÁLNI. Bátyókának pedig az a legnagyobb problémája, hogy hogyan mossa le a hugi nemiszervét, mert neki ez nem gond, de hát a kislány szégyellős... hallod, ennél rosszabb KAMUT már régen olvastam.
18/34 A kérdező kommentje:
Utolsó ez nem kamu! Akár hiszed, akár nem. Etetni, itatni tudom. Az a szerencse, hogy nem eszik, iszik sokat, így nem WC-zik sokat. Amíg én suliban vagyok, addig ő a szomszédban van. De egésznap ők se érnek rá, mert nekik 3 gyerekük is van. És, ha nem hiszed el, akkor nem kell írni. Ilyen egyszerű!
2016. szept. 21. 21:19
19/34 anonim válasza:
Vehetnel szivacsot aminak nyele is van ,olyat amival hatat lehet mosni .es akkor igazabol a közelébe sem mennela kezeddel a testenek csak az erne hozzá.látni nemlatnad akkor ha nagy habis vizben furdetned .hatha igy belemegy
20/34 anonim válasza:
Utolso vagyok ,meg annyit kerdeznek hogy egyebkent hany eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!