Sokat veszekedek a tesommal. Mit csinaljak? Bővebben lent
Figyelt kérdés
A tesommal szinte minden nap veszekszunk. Utal es csicskanak nez engem! Ha már az ajtajahoz kozel megyek azt mondja taka van! Es ha kerdezni akarok valamit, akkor meg azt mondja hogy csond! Vegig sem hallgat de azèrt magadjak kussba! :( es amikor tanulok vagy epp cainalok valamit o meg a szobajaban van, ezt mondja : hozz nekem ücsit. Meg van amikor mutatok neki valamit a telomon pl: egy vicces vidit vagy valami, es a yorkyja ugat, azt mondja hogy en miattam ugat es hogy menjek ki a szobalyabol. Nagyon idegesit! Mit csinaljak? Nem birom már egy nap nincs amikor nem veszekednenk! Es folyamatosan a baratnoivel log, beszelget, uzizik, ha meg a szuleink nem engedik el valahova, akkor meg sir, megsertodik es rajtam tolti ki. Még azt is ha a baratnojevel osszeveszik. Amiota vannak baratnõi, mashogy viselkedik a csaladdal fokepp velem. Fhuu és ez minden nap elegem van belole, mit csinaljak?
Igen, mert uralkodni akar rajtad, csak azon lehet aki hagya. Nézd egy kis ideig át rajta, mint aki nélküle is nagyon boldog , ne lássa rajtad, hogy ez neked így nem jó. Ha valamit kér, vagy meteszed, vagy nem, és ennek hangod is adsz, pl neked is van lábad. Készülj fell, hogy örjöngeni fog, és nagyon durvába is elmehet az egész, lesz egy tetőfog amit ki kell bírnod, aztán visszaáll minden, mert látja rajtad nem talál fogást. Azért természetesen megmondhatod neki a magadért, hátha felfogja, és meghallgat. Ha nem, akkor meg hiába vagy ottan.
2016. szept. 17. 09:02
12/15 anonim válasza:
folyt. Ne keresd azt, hogy miért utálnak a baráti.. Mert na nagy " felnőttek" a kissebbeket kis pisisnek is nézhetik. Ez csupán az ő buta gondolkozássuk.
2016. szept. 17. 09:04
13/15 anonim válasza:
Ha megint rád csap, jegyezd meg, hogy neked ez rosszul esett, nem ilyennek ismered, miért teszi, vagy értelesen beszél veled ezekután, ha meg nem, egyszerűséggel hagyd ott, és nézz át rajta.
Nemtudom,hogy mennyit segít, de az agresszív, viselkedést is tanulmányozhatod, hogy jobban tudd kezelni.
2016. szept. 17. 09:18
14/15 anonim válasza:
Első két perc ne riasszon vissza, ezen az úton talán el tudsz indulni... Viselkedések, kit hogyan kezeljünk, kutass és tanulj... így a későbbiekben nem lesz gondod agresszív típusba tartozó embereket kezelni, mindenkivel megtalálhatod a közös hangot, mert a beszédéből kiderül, melyik csoportba tartozik, ezért hogy kell vele kommunikálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!