Sokat veszekedek a tesommal. Mit csinaljak? Bővebben lent
Figyelt kérdés
A tesommal szinte minden nap veszekszunk. Utal es csicskanak nez engem! Ha már az ajtajahoz kozel megyek azt mondja taka van! Es ha kerdezni akarok valamit, akkor meg azt mondja hogy csond! Vegig sem hallgat de azèrt magadjak kussba! :( es amikor tanulok vagy epp cainalok valamit o meg a szobajaban van, ezt mondja : hozz nekem ücsit. Meg van amikor mutatok neki valamit a telomon pl: egy vicces vidit vagy valami, es a yorkyja ugat, azt mondja hogy en miattam ugat es hogy menjek ki a szobalyabol. Nagyon idegesit! Mit csinaljak? Nem birom már egy nap nincs amikor nem veszekednenk! Es folyamatosan a baratnoivel log, beszelget, uzizik, ha meg a szuleink nem engedik el valahova, akkor meg sir, megsertodik es rajtam tolti ki. Még azt is ha a baratnojevel osszeveszik. Amiota vannak baratnõi, mashogy viselkedik a csaladdal fokepp velem. Fhuu és ez minden nap elegem van belole, mit csinaljak?2016. szept. 14. 22:55
1/15 anonim válasza:
Ha az én tesóm ilyen lenne akkor egy este amikor alszik tiszta erőből olyat ráütnék egy bőrövvel hogy az élete végéig ott marad (persze ha fiú ha lány lenne akkor csak elpakolom a sminkcuccait ott ahol nem találja meg:D)
2/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Ne hagyd, hogy nyaggasson, ne figyelj rá ha vergődhetnékje van, ne is mutass neki semmit. Egy köszönésen kívül én biztos szarnék rá. Ha meg mondja h vigyél ezt v azt, mondd hogy neki is van lába, képes lesz egyedül végrehajtani a feladatot.
3/15 anonim válasza:
Az félig jó amit az első válaszoló írt. Ha a bőröv nem is, de a sminkcucc elrejtéstől idegbajt kapna reggel:)
4/15 anonim válasza:
Én csak annyit kérdeznék tisztelettel, hogy az ilyen testvérpárok esetében hol van a szülő és mit csinál? Vagy pont leszarja, és örül, hogy addig sem kell törődni a gyerekekkel, amíg egymást tépik? Én egyke vagyok, talán ezért nem értem, de én biztos nem tűrném el, hogy a gyerekeim ilyen ellenségesek legyenek egymással.
5/15 anonim válasza:
Minek mutatsz neki vicces videókat? Minek foglalkozol vele? Te lány vagy fiú vagy? Nézz át rajta, semmit se tegyél meg neki, van két szép lába, kezecskéi, szolgálja ki magát!
Ha szól hozzád? Haggyál már... és hagyd ott!
Hé, mi bajod? - kérdezi.
Meguntalak.
És mi baj van abból, ha folyton üzizik és a barátnőivel lóg? Hadd lógjon. Ha kap házimunkát és épp a barátnőivel csacsog, akkor a házimunka úgy marad. Ha nem pakol el maga után a konyhában? Úgy marad. Most neveld meg, persze akkor, ha Te vagy az idősebb. Mert ha ő az idősebb, akkor nehezebb, az idősebb - sajnos - lexarja a kisebbet.
6/15 A kérdező kommentje:
Nõvérem van. Õ 14 eves lett nemrég.
2016. szept. 16. 16:43
7/15 anonim válasza:
Lehet, úgy érzi, hogy már 14 évesen felnőtt, és túljátsza a szerepét, mert van kapcsolata. Ezt neked tudomásul kell venni, hogy már nem úgy beszélget veled, mint régebben, ezért neked is változni kell hozzá. Beszélgess vele kevesebbet, a videóid, meg a hobby-d nyilván nem érdekli mostan, ezért ne vele akard megosztani. Az hogy hozzál neki valami, erre a válaszod legyen, nem vagyok a cseléded, vagy ha ezt, meg ez megteszed értem. Ha kiabál mardj csendben, és hagyd ott nemes egyszerűséggel. Lehet , hogy rossz társaságba keveredett, ez nem ellened szól, csak egy tini életszakasz amin remélhetően túl lesz.
8/15 anonim válasza:
Egyes választ olvasva, amikor alszik sminkel ki jó rondán, és erősen. :D
9/15 anonim válasza:
Akk smink cucc elrejtése és ne tudja rád bizonyítani
10/15 A kérdező kommentje:
Kedves 7. valaszolo. Szerintem is rossz tarsasagba keveredett. A baratnoi is utalnak engem de hogy mer azt nemtudom. Ma ram csapott egyet, pedig en semmi rosszat nem csinaltam. Most akkor csinaljak ugy mintha nem is letezne?
2016. szept. 17. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!