Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesóm folyton ordít gépezés...

A tesóm folyton ordít gépezés közben és nagyon durván káromkodik mit csináljak?

Figyelt kérdés
Legtöbbször úgy szokott kezdődni hogy reggel felkel(10 éves)és azonnal leül gépezni.10 perc múlva talál valakit akivel beszélhet és valamilyen játékon játszhatnak és ekkor kezdődik a káosz.amikor meghal a játékban vagy valami történik teljes erőből elkezd ordítani olyan szavakat amiket egy 10 évesnek egyáltalán nem kéne tudnia(ha kíváncsiak vagytok írok néhány példát:D)és bárki rászól lehet az anya,mama,keresztanyukám stb. csak visszaordít nekik és úgy beszél velük mint a kutyákkal.De hogyha én szólok rá olyan szavakat és dolgokat mond nekem amit egy 10 évesnek egyáltalán nem kéne tudnia.És az a baj hogy semmit se tanul csak gépezik és ordít(3-os bizijében kb 5 4-es volt de azok is ilyen "kegyelem 4-esek").Amikor hazamegy akkor is csak gyorsan összecsapja a házit és elkezd gépezni.Bocsi hogyha néhány dolgot elírtam csak tanulok és most éppen lett annyi szabadidőm hogy megírjam ezt a kérdést

2016. szept. 11. 11:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Rászoltok visszaszól netkábel ki ameddig nem bánja meg. Nagyon beleéli magát a játékba
2016. szept. 11. 11:42
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Szüleid helyében elsüllyednék. Dühkezelésre és büntetésre van szükség.
2016. szept. 11. 11:48
 3/17 anonim ***** válasza:
39%
Addig nem lenne gépezés, ameddig a leckéje nem tökéletes és a jegyei 4-nél rosszabbak. Utána is csak napi 1 óra. Ha ilyen csúnyán visszabeszélne, akkor lekevernék egy pofont vagy kimosnám a száját.
2016. szept. 11. 11:49
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Elég furcsa, hogy a szüleitek hagyják...

Le kell kódolni a gépet, ha telón tud wifit használni, akkor a wifinek is új jelszót kell adni.

2016. szept. 11. 11:55
 5/17 anonim ***** válasza:
46%
Gép elvesz, káromkodásnál ha a szó nem használ, mehet egy szép kis pofon. Azért egy taknyos kis 10 éves tudja már, hol a határ. Egyébként a szüleitek is eléggé elronthattak valamit, hogy hagyhatták, hogy idáig fajuljon a helyzet? Én már az elsõ jegy leromlásánál eltiltottam volna a játéktól és nekiálltam volna tanulni vele.
2016. szept. 11. 12:10
 6/17 anonim ***** válasza:
16%

Vannak ám gondok :D

10 évesen olyan szavakat tud amiket nem lenne szabad xD

Amúgy meg aki a gyengébbre kezet emel, annak kellene eltörni a kezét, még ha "nevelési célzattal" is menne...

2016. szept. 11. 12:21
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Úgy nevelsz, ahogy akarsz utolsó. Kit érdekel, hogy neked belefér-e 1 pofon. Egy normális, nem túl liberális szülőnek pedig egy elkényeztetett, hisztis, szemtelen kölyök nem fér bele.
2016. szept. 11. 12:29
 8/17 anonim ***** válasza:
40%

Igen, mert szerinted az a helyes, ha a szülők és a tanárok jól leordítják, megütik vagy hosszabban megverik a gyereket, ha nem úgy viselkedik, nem azt teszi épp, amit ők épp kívánnak.

Szerencsére 2016-ot írunk és büntetendő a gyerekbántalmazás...

2016. szept. 11. 12:41
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
Tanítsd meg játszani. Valószínűleg azért ordítozik, mert béna, és mindig megölik. Ha megtanul játszani, akkor ő fog megölni mindenkit, és nevetni fog.
2016. szept. 11. 13:01
 10/17 anonim ***** válasza:

hívjatok meg magatokhoz egy nem éppen türelmes (ismerős de nem családtag) embert 2-3 hétre és ő viggyázzon rá és ez legyen a napirend hétköznap:reggel felkelés utána munka és neked suli ő vigyázz rá és amikor végeztetek és szabad időtök lesz bárhol máshol csak ne otthon legyetek

Napirend hétvégén:elmentek városnézésre vagy egyébb programokra amik egész naposak

És ezidő alatt az az ember vigyázzon rá és csakis max napi 1 max 2 órát gépzhet és csak lefekvés előtt és ezeket mind mondjátok meg annak az embernek ezzel szerintem megtanulja a leckét és neki ezidő alatt iskola után tanulás udvar és este gép és hétvégén meg átvenni az iskolai dolgokat és csakis este gépezhet

2016. szept. 11. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!