A tesóm folyton ordít gépezés közben és nagyon durván káromkodik mit csináljak?
Figyelt kérdés
Legtöbbször úgy szokott kezdődni hogy reggel felkel(10 éves)és azonnal leül gépezni.10 perc múlva talál valakit akivel beszélhet és valamilyen játékon játszhatnak és ekkor kezdődik a káosz.amikor meghal a játékban vagy valami történik teljes erőből elkezd ordítani olyan szavakat amiket egy 10 évesnek egyáltalán nem kéne tudnia(ha kíváncsiak vagytok írok néhány példát:D)és bárki rászól lehet az anya,mama,keresztanyukám stb. csak visszaordít nekik és úgy beszél velük mint a kutyákkal.De hogyha én szólok rá olyan szavakat és dolgokat mond nekem amit egy 10 évesnek egyáltalán nem kéne tudnia.És az a baj hogy semmit se tanul csak gépezik és ordít(3-os bizijében kb 5 4-es volt de azok is ilyen "kegyelem 4-esek").Amikor hazamegy akkor is csak gyorsan összecsapja a házit és elkezd gépezni.Bocsi hogyha néhány dolgot elírtam csak tanulok és most éppen lett annyi szabadidőm hogy megírjam ezt a kérdést2016. szept. 11. 11:32
11/17 anonim válasza:
Nagyon életszerű lenne, ha valamelyik ismerősöm eljönne és ő akarná megmondani a gyerekeimnek, hogy mit csináljon :D
Udvar, városnézés hétvégén... Jó unalmas életed lehet utolsó...
12/17 anonim válasza:
Nem unalmas és legalább hasznos tanács mert ha nem halgat rátok és ha rá se akkor valszeg ő lekever neki egy nyaklevest és onnantól már ha minden jól megy félni kezd és otthaggya a gépet és nem káromkodik nem egy hatalmas pofonra vagy egy erős öklösre gondolok csak egy kicsit hogy meg se látszon de azért érezze és onnantól nektek már csak annyi dolgotok van ha rosszat csinál hogy felemlitek a kezeteket mintha egy nyaklevesre készülnétek tudom gonoszul hangzik és kicsit az is de hatásos nem azt mondom hogy terroral neveljétek fel tehát ha jól csinál valamit jutalmazzátok meg pl. ha 5-t szerzett vagy elvégezte a házimunkáját fél órával tovább gépezhet vagy valami
13/17 anonim válasza:
Ja igen, már megint fenyíteni kellene azt a szerencsétlen gyereket...
Szerencsére már németországban élek, ahol ezt keményen büntetik, bár látszik is a két ország közötti kulturális különbség...
14/17 anonim válasza:
Persze, mert manapság ha csúnyán nézel a gyerekre jön a gyámügy, aztán meg lehet nézni a tökéletesen megnevelt mai gyerekeket, olyan ordenáré módon beszélnek, a ku*rvaanyástól kezdve a szülők kiírtásáig megy minden.
15/17 anonim válasza:
#9 nem az a lényeg, hanem az, hogy beszél a szüleivel, meg mennyire nő a nyakukra.
17/17 anonim válasza:
A gyerekkel van baj engem kiabálással és néha nagyon ritkán pofonnal büntettek de semmi "szobafogság" meg gépkorlátozás. Én annyit játszhattam amennyit akartam és csak este csináltam leckét de ennek ellenére 2. Legjobb tanuló voltam és semmi probléma nem volt szinte soha nem csak szerintem tanárok és ismerősök szerint se (mielött azzal jönnétek hogy azèt voltam jó tanuló mert sokat tanultam elmondom hogy házin kívül semmit se tanultam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!