Ti mit tennétek, ha kötelező lenne megosztoznotok a testvéreddel azon, amit te vettél magadnak személyes használatra?
Bankkártya...
Csináltatsz és mindig magadnál tartod, a pénzt pedig arra kéred vagy feltöltöd:)
#4 jól mondja +1 :)
Amikor újra odakerülsz:
Először is állíts be jelszót a rendszergazdafióknak, ha csak egy
fiók van, akkor az az.
Csinálj egy új fiókot, válassz nevet neki és ne legyen jelszó.
Tulajdonképl ennyi ez, ha jól emlékszem és windows 7-ed van.
Vagy kapcsold be a vendég fiókot, ha az fent nem megy.
Aztán, routerben tiltsd le azokat az oldalakat, amiket a tesód nézegetni szokott.
A játékait ne töröld le, törölj pár adatfájt mindegyikből.
Vagy ha leírod a meveit a játékoknak, amikkel játszik, írhatok olyan programot, ami a háttérben fut és amikor elindít egy játékot a tesód, akkor leállítja, még mielőtt bármi is történne :D ezt már itthon megcsináltam a tesómmal, sokat játszott a king's bountyvel :D
A gépet ne add el, 1. mert a szüleid valószínűleg rátennék a mancsukat a pénzre, 2. hasznát veszed még sokat az biztos.
Nem értem, hogy létezhetnek ilyen szülők... ez a kivételezés, de miért kivételeznek a tesóddal? Komilyan, 9 évesen mit tud csinálni? Én is csak kb 12 évesn kezdtem rendesen kihasználni a gépem. Addig max játszottam pár órát egy nap.
Írj levelet az ombudsmannak :D az ilyen helyzetben, hogy a szülő azt hiszi, ő teremtette chuck norrist, hogy ő megteremtse istent, hogy ő meg a világot és a többit... elköltözni nem tudsz, mert még tanulsz... ebben a helyzetben a "legjobb" ha jóformán használhatatlanná teszed a gépet mások számára sterintem.
Ha a tesód tényleg ki akarja sajátítani a géped, vele +ban ki kell tolni még: ha vannak mentett bejelentkezései, pl. (ne adj isten, csak 9 éves!) facebook, netes játék vagy valami más, akkir változtasd meg a jelszavát :D és talán, opcionálisan az e-mail címeket is, de ne a sajátodra, regisztrálj egy új fiökot mondjuk fteemailen, és arra :D
Nekem, ha itt ilyen lenne a felállás itt kitörne az atomháború.
Zárd le a gépet amikor felállsz tőle. Erre a gépre vágytál, ne add el azért se. Maradt még pénzed? Akkor vedd meg magadak a kaját egy hétig. És ha szólnak hogy vacsora van, akkor mondd hogy te már vettél magadnak kaját és vacsoráztál.
Ha arról lenne szó, hogy amikor nem kell neked a géped akkor add oda a húgodak, akkor megérteném, de így nem.
Ilyekor mindig eszembe jutak a szüleim, ritka jó szülők. (nem bosszantani akarlak).
Ha jól emlékszem, a minecraft zabálja a ramot.
Vagy csökkentsd le a kapacitását, vagy vedd ki, cseréld ki kisebbre, ami éppen csak viszi a rendszertl, nem fog futni a játék.
Ha a szüleid nem értenek a géphez, tudományosan elmagyarázhatod nekik, hogy fejlesztettek a játékon, és a te géped már nem elég erős hozzá :)
#72-hez szeretném hozzátenni regisztrálj PayPalra, ingyenes.
Csak nem tudom, lehet-e szülők nélkül bankszámlát nyitni, bankkártyát igényelni.
Tényleg pénz kérdésében, mert ha lenne bankkártyád, a pénzed a számládra, és ahhoz Senki más sem nyúlhat. Senki. A bankkártyádhoz se.
Össze tudnád kapcsolni PayPallal, aztán (ha neten vásárolsz) nem is kellene pénzt tartanod magaddal. Persze ha boltban vásárolsz, ada kell a kártya is :(
#74-hez, hogy hiába bármi ilyen tiltakozás, amíg ott lakik :( még a kijöltözne a garázsba vagy az (ne) akkor is ott lakna.
Egyébként nem akarok kommentálni mindenkit, bocs :)
Nyilván, üvegdarabokkal megdöfködve, véresen más dolgod sincs, mint tudósítani minket a fejleményekről.
Add be a nénikédnek, hogy ez nem kamu :D
Nem akkor véreztem... Akkor már rég bekötöztük a
sebeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!