Ti mit tennétek, ha kötelező lenne megosztoznotok a testvéreddel azon, amit te vettél magadnak személyes használatra?
Ezért inkább ennyiben hagyod?
Figyelj, ez így nem élet. Az előző válaszolóknak igazuk van, állj a sarkadra végre. Nem akarlak megbántani, de a húgod egy szörnyeteg, el van kényeztetve és azt hiszi, hogy a sikításos karmolászós hisztijével mindent elintéz, mert ő anyuci kedvence (láttam a videókat). Anyukád pedig ostoba, hogy tehet így különbséget két gyereke között? Hogy nem érdekelte, amikor az ajtó üvege elvágta a kezdet? Nem is foglalkozik veled. A húgod neveléséről ne is beszéljünk. Az meg, hogy apukádnak nincs szava anyukáddal szemben... erre nem is tudom mit mondjak. Ő se áll ki a saját igazáért?
Fogd meg végre a húgodat és dobd ki a szobából. Ha üthet, karmolhat és haraphat az a kis vadállat, akkor te is kirakhatod onnan. Fiú vagy és idősebb is, nehogy már egy 9 éves a saját otthonodban terrorban tartson.
Nekem van egy nővérem, 8 év van közöttünk, de eszembe se jutott volna így viselkedni. Sőt, nem is mertem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!