Ti mit tennétek, ha kötelező lenne megosztoznotok a testvéreddel azon, amit te vettél magadnak személyes használatra?
Az ilyen szülőket hasábfával lapogatnám. -.- Nem hogy örülne, hogy a gyerek magának vesz gépet, és nem tőlük kunyerálja.
Én ellehetetleníteném a használatát a gépnek. Új fiók, rendszergazdai jogosultságok nincsenek, egy játék se lenne elérhető azon a fiókon és netezni is csak Internet Explorerrel lehetne. Tesó csak azt használhatná. :@
ha én lennék a szülő,nagyon büszke lennék rád,hogy dolgoztál és értelmes dologra költötted,és max megkérnélek hogy: egy picit engedd hogy a tesód is játszon.de rád biznám hogy mikor engeded és mikor nem.
nem tudom felfogni egy szülő hogy lehet ennyire igazságtalan
Tarsadalmi kiserlet: Tobbkulcsos ado lenyege kicsiben...
Te dolgoztal erte, de a tesode is legyen "mert neki nincs".
Eredmeny: a budos eletben nem fogsz tobbet dolgozni hogy vegyel magadnak valamit, mert elszedik toled a munkad eredmenyet.
Mi az, hogy nincs magántulajdonod?! Konkrétan alapvető emberi jog, mint az élethez, egészséghez, méltósághoz való jog, ami még az újszülöttet is megilleti.
A helyedben tényleg eladnám, és belekakilnék, mekkora balhét fog otthon csapni a család. Kérdezz rá pár banknál (pl. OTP), hogy tudsz-e nyitni diákszámlát, és tedd be be oda a pénzt. A kártyád pinkódját ne add ki senkinek, sőt azt se tudja senki, hogy hol a kártyád.
Komolyan nem értem, hogy lehetnek egyes szülők ilyen bü.dös görények. Nekem is két gyerek van, és eszembe se jutna, hogy ilyen szinten kivételezzek valamelyikkel.
Nem hogy örülnének, hogy diákmunkázol. A helyedben azt is hanyagolnám a pi.csába, ha egyszer a saját pénzed nem költheted arra, amire akarod, akkor semmi értelme nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!