Ti mit tennétek, ha kötelező lenne megosztoznotok a testvéreddel azon, amit te vettél magadnak személyes használatra?
Fuuu de felment a vérnyomásom mug elolvastam ezt... Mi az már hogy hugica mugica több jogal rendelkezik egy olyan dolog felett ami 1.NEM AZ OVE, NEM IS A SZÜLEIÉ 2 nem ő dolgozott erte 3. Kis taknyos, ne már.
Az ilyen gyerek ne mondják h jaj had élje ki magát,ha a hároméves gyereket meg lehet tanitani hogy NE verekedjen pl
akkor egy 9 evesnek nem? Persze nem ütve szidva hanem normálisan. De ha mar arra se hallgat, es a kérdezi lennek , es nem tartanának" sarokban"evvel az eladassal, hugit kicsit megrendszabalyoznam ( ki torlom valami fontos cuclit a Mineceaftbol vagy jelszót raknek a fiokra , es hiába sir erte NEM. Ha nem ertené meg 1000re hogy nem akkor kicsit bizony megpofoznám. Elméletben..
Gyakorlatilag nem, mert a szuloi hadsereg támad..
Azt tennem a helyedben hogy akkor már senki ne használja a gépet, tönkre vágom...
Lyézus. Az a videó.
Add meg a címed, hadd vágjam pofán a hercegnőt.
Jesszus. Olvasom az elejétől, látom hogy szr a helyzet, de ennyire??
A helyedben két dolgot tennék:
1. Lekevernék neki egy hatalmasat, hadd legyen oka sírni. Valószínűleg én is kapnék egy óriásit anyámtól, de a cél érdekében muszáj eltűrni. (látom próbálkoztál a szép szóval, nem ment, nem is fog)
2. Valahogy belematatnék a Minecraft mappájába hogy ne indulhasson el, VAAAAGY hagynám úgy ahogy van, de kitörölném a mentését. Esetleg belépnék a világába, felrobbantanék mindent, elárasztanám lávával, tennék bele egy csomó csirkét (lol) meg ilyen fura építményeket építenék, és közvetlenül a játékos arca elé kitennék egy táblát "Itt járt Herobrine" felirattal.
(Herobrine egy híres minecraftos "legenda", állítólag a készítő halott öccse kísért a játékokban. Notch minden firssítésnél poénból odaírja, hogy az új verzióból kitörölte Herobrine-t. Valószínűleg a húgod is ismeri)
Ha gondolod, küldd át a mentését (ha kell, elmondom hogy hogyan kell) és egy kicsit átrendezem neki úgy, hogy egy életre elmenjen a kedve a játéktól. A kedvedért beírok pár üzenetet, hogy "hacker" vagyok, és megadom az egyik közösségi oldalam linkjét neki, hogy ne te idd meg a levét.
Aztaku... hát ez nem semmi. Alapból az, hogy nem használhatod azt amit TE vettél a SAJÁT pénzedből... de anyukád még ennyire le is sz@r... hiába van rosszul a vértől, azért a mentőket kihívhatta volna vagy ügyeletre vihetett volna. És ha tényleg elvéreztél volna? Vagy szilánk marad a kezedben? Vagy fertőzést kaptál volna? Hát ne haragudj de én anyukádat megnyakalnám. Itt nem a húgod a hibás valójában, hanem a szüleid. Anyukád azért mert magára hagyja a húgodat. Szerintem azért hagyja mert már ő maga nem tud mit kezdeni a hisztijével. Apukád meg azért mert figyelmen kívül hagyja, hogy mi történik otthon. Az nem mentség, hogy sokat dolgozik...
Nem tudom mit tegyél de ez nem normális. Mi történt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!