Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon bunkó lennék ha nem...

Nagyon bunkó lennék ha nem mennék el a bátyám esküvőjére?

Figyelt kérdés
Van egy jegyese és én kifejezetten irritálónak tartom, csúnya is, buta is mint a föld! Arra is gondoltam, hogy elmegyek a házasságkötő ceremóniára aztán lelépek a francba, mégis csak a bátyám de én nagyon nem vagyok erre kiváncsi, 1000x jobbat találhatna! Szerintetek mit csináljak?

2016. aug. 26. 11:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a vacsorát sem kellene kihagyni. A bátyád életében fontos esemény az esküvő, biztos nagyon rosszul esne, ha nem mennél el. Az ő kedvéért megtehetnéd.
2016. aug. 26. 11:24
 12/29 anonim ***** válasza:
96%

Hát nézd kérdező, ha nem a neveletlen, tahó, alsókategóriás szintre pozícionláod magad, hanem egy értelmes, normális, jószívű, toleráns embernek, akkor bizonyára a kérdés sem merül fel, ha mégis, akkor erőt veszel magadon, felülkerekedsz az ellenérzéseiden, belátod, hogy a jólneveltség, a családi kapcsolatok és az intelligens viselkedés azt diktálná, hogy kultúráltan részt veszel az eseményen és kész.

Te döntesz, hogy melyik csoportba tartozol, de nagyon úgy nézem, hogy felesleges a győzködés.

Egyébként neked a bátyád boldogsága sem fontos?

Őt sem szeretnéd megtisztelni a jelenléteddel, ha már ők jószívvel meghívtak téged?

Vagy esetleg sunyi módon a nászajádnékot akarod lespórolni? (ezesetben is jobb lenne a nyílt kommunikáció és őszintén elmondani, hogy most gondot okozna és emiatt kellemetlenül éreznéd magad)

...ez a kifogás, amit itt előadtál egyszerűen szánalmas.

Felnőtt ember azért birtokában szokott lenni egy alap udvarias viselkedés készletnek- te valahol elhagytad a tiédet? :)

2016. aug. 26. 11:25
 13/29 anonim ***** válasza:
68%
Gondolj arra, hogy jókat eszel.
2016. aug. 26. 11:31
 14/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Amúgy #9-es, de az igazi miss p* aki még főzni se képes és rendeli a kaját inkább, nem dolgozik és még szépnek is tartja magát pedig kb bottal se!

A nászajándék nem gond, és a csaj családja sem érdekel, ugyan olyan fennköltek! De a bátyám döntését tiszteletben tartom és elmegyek. Még egyszer köszönöm a válaszokat!

2016. aug. 26. 11:33
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kibírod azt a nyamvadt vacsorát a bátyád kedvéért, nem? Többször úgysem kell.:-) Gondolom, lesznek ott rokonok, akikkel társaloghatsz, szóba sem kell állnod az új asszonnyal, ha nem akarsz, max egyszer felkéred táncolni, és le van tudva a dolog.
2016. aug. 26. 11:36
 16/29 anonim ***** válasza:
92%
Én meghallgatnám az ara véleményét rólad.. bocs.. :)
2016. aug. 26. 11:50
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon bunkó lennél. A ceremóniára és a lakodalomra is illik elmenned. Aki pusztán azért nem megy el, mert nem tetszik neki a bátyja menyasszonya, az bizony egy kicsit sokat képzel magáról. A bátyád őt választotta, te elfogadod és az esküvő napján osztozol a bátyád örömében. Ha nem így gondolod, hanem tüntetsz a távolmaradásoddal, akkor itt veled vannak gondok. Azt ne felejtsd el, hogy ha az ara kérdezné, h mit gondolunk rólad, h mint sógornő fontolgatod, h szabotálod az esküvőjét, bizony le lennél bunkózva és kapnál hideget, meleget. Jogosan.
2016. aug. 26. 11:58
 18/29 anonim ***** válasza:
23%

Amúgy annyira vicces, hogy egy csomóan úgy osztják az észt, meg hordják le a kérdezőt, mintha mindenbe belelátnának. Mi van, ha jogos, amiket ír? Nem tudhatjuk. Az nem nagyon merült fel senkiben, hogy esetleg pont ő akar jót a testvérének és nem esik neki jól, ha egy ilyen nőt vesz el.

Abban viszont igaza van a többségnek, hogy ez a bátyád döntése, akármennyire nem tetszik. Így én is csak annyit tudok javasolni, hogy csak miatta menj el és a többivel meg ne foglalkozz!

2016. aug. 26. 12:22
 19/29 anonim ***** válasza:
62%
Mi van, ha jogos, amiket ír? Úristen, lehet, hogy tényleg buta a csaj és nem főz? Rosszabb, mint egy pedofil sorozatgyilkos, de tényleg.... Viszont aki mindezekért, főleg azért, mert csúnya (ami relatív és nem az ő hibája), elítéli, utálja, és képes lenne a saját testvére esküvőjét kihagyni, és magára haragítani a családot (amibe ezentúl tetszik-nem tetszik bele fog tartozni a sógornő is), az egy bunkó, önző, meggondolatlan szemétláda.
2016. aug. 26. 12:30
 20/29 anonim ***** válasza:
16%
El kell menned, vágj jó képet ehhez, aztán utána ne törődj velük.
2016. aug. 26. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!