Rossz ember lennék?

Figyelt kérdés
Három tesóm van,de a bátyámat szeretem a legjobban.A mostohatesóm nem sokat van itt,az ("fél")öcsém még kicsi..es hát a bátyám az én mentsváram,ő az egyik legjobb barátom.Persze a másik két tesómat is szeretem,de velük nem annyira szoros a kapcsolatunk vagy nem is tudom..Több testvéresek,nektek is van kedvenc tesótok?
2014. jún. 27. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:

igen

pl a gyerekeimen látom h a kicsi ha szeretgetés akar akkor a nővéréhez megy, ha hancúrozni akkor a bátyjához

nekem két húgom és egy öcsém van

folyton változott ki volt a kedvencem, és még most is változik :-)

2014. jún. 27. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:

1es vok

mármint nem vagy rossz ember :-)

Több testvéresek,nektek is van kedvenc tesótok?

erre vonatkozott az igen

2014. jún. 27. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy az. Ezzel én is így vagyok csak fél tesóval meg unoka tesóval. Nem szerethetünk mindenkit ugyanannyira
2014. jún. 27. 10:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a nagytesóm a "fél" tesóm, a kicsi az "egész".

Nagytesómmal sokkal szorosabb a kapcsolatunk még így felnőtt fejjel is. Több mindent tudunk megbeszélni, jobban szeretek vele lenni. A húgomat is szeretem, de az kicsit másmilyen. A "févörit" a nővérem :)

2014. jún. 27. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!