Nagyon rossz ember lennék, ha a családomhoz nem kötődök igazán?
Igazából nem lehet rájuk rossz szavam nem is az , csak nem tudok velük beszélgetni semmiről , ők se tudnak velem és úgy érzem gyakran mintha idegen lennék itthon
Van egy testvérem akit utálok , de legalább róla biztosan tudom , a szüleimmel szemben olyan semleges minden
Így belegondolva elég szomorú , mit ronthattam el ?
Én is így vagyok vele, csak én nem utálom egyikőjüket sem, és beszélgetni is remekül tudok velük, látszólag minden tökéletes, de különösebben nem érdekelnek. Ha elköltöznék a világ másik felére, szerintem haza se jönnék többet meglátogatni őket...
Azt nem tudom te mit rontottál el, azt tudom, hogy én semmit, és a szüleim se, eleget foglalkoztak velem, jó gyerekkorom volt. Én egyszerűen ilyen vagyok, nem kötődöm senkihez.
Akkor Te nyilván jó szülő vagy, és nem fog így vélekedni rólad a gyereked:) Sajnos azonban nem mindenki ilyen, sok szülőre nem lehet egyáltalán támaszkodni. Engem 18 éves korom óta nem támogatnak (azelőtt se nagyon), mondván, hogy felnőtt vagyok már. Részben ez igaz is, de Győrből kerültem fel Pestre egyetemre, és hááát...Mind az anyagi, mind a lelki támogatásra szükségem van/lett volna még sokáig, mégse kaptam meg. Ez van.
22/L
Te semmit. Max a szüleid. Nem forditottak rád elég figyelmet, szeretetet.
Semmi gond, ettől neked legyen egy gyönyörű családod majd, és ne feledd, nálad mit rontottak el, te ne kövesd el ugyanazt a hibát!!!
Nem az anyagi támogatásról van szó, hanem a szeretet kimutatásáról. Azt meg nem forintban mérik. Anyukádtól mikor kaptál utoljára puszit? te mikor adtál neki?
Meg tudod beszélni velük pl. a csajos dolgaidat? Ők világositottak fel? Van köztetek ilyen jó viszony, vagy csak megrakják a zsebed pénzzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!