Nagyon rossz lennék, ha az idén már nem is akarnám látni a nővéremet?
Külföldön élek, és évente csak egyszer járok haza.
Az egyik nővérem állandóan kikészít, ha otthon vagyok.
Őszintén szólva, sosem voltunk igazán jó testvérek. Már 5 éves koromban volt, hogy lehúzta azt a húsz forintot, amit nagynénémtől kaptam, hogy fagyit vegyek belőle magamnak.
A Karácsonyi üdvözlő üzenetemre sem válaszolt. Azóta meg sem próbáltam vele felvenni a kapcsolatot.
Mindig mikor hazamegyek, alaposan szemügyre vesz, h.lye tanácsokkal traktál, stb...
Beleszól, hogy ki legyen a párom...
Négy éve mikor hazamentem, akkor pont egy kicsit megvoltam hízva, és már messziről ordított rám a reptéren, hogy milyen kövér vagyok, meg stb... A taxisok, meg az emberek előtt(!) Meg az utcán is Miss Röfinek nevezett, majd hangosan elkezdett nevetni, persze akkor, mikor jó sokan voltak a közelben. Ezt azért csinálta, mert akkor ő éppen le volt fogyva. De mostmár egy jó ideje megint én vagyok vékony, ő meg kövér.
Mindig hajnalban jön a gépem, és másnap szeretek sokáig aludni. De már reszketek attól, hogy akkor jelenik meg! Sokszor még nem kaptam össze magam,mire megjelent. Rendszerint közel ül hozzám, oda nem illő szőrszálakat kezd keresgélni az arcomon, mindenáron leakarja velem vetetni egy anyajegyemet, amit én egyáltalán nem akarok, meg bőrgyógyász szerint sem indokolt. Póthajat akar rámbeszélni, mikor világosan megmondtam, hogy nekem nagyon jó a saját hajam, meghogy nem hiányzik az, hogy hullani kezdjen a természetes hajam a póthajtól.
Tetováltassam a számat, meg 3 D műszempilla, stb... Nem vagyok igénytelen, még véletlenül sem...!
Meg a nővérem nagyon cinikus, és arrogáns.
Annak ellenére, hogy most nagyon el van hízva, még úgy nézne rám mint a véres rongyra.
Elegem van abból, hogy számára mindenki ilyen, vagy olyan... Csak ő azt nem veszi észre, hogy ő meg még "olyanabb". Még van három hónap a hazamenetelig, de már reszketek attól, hogy a közelembe kerül...
Én se szeretném látni....
rémes egy alak lehet, más programja nincs az életben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!