Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon rossz lennék, ha az...

Nagyon rossz lennék, ha az idén már nem is akarnám látni a nővéremet?

Figyelt kérdés

Külföldön élek, és évente csak egyszer járok haza.

Az egyik nővérem állandóan kikészít, ha otthon vagyok.

Őszintén szólva, sosem voltunk igazán jó testvérek. Már 5 éves koromban volt, hogy lehúzta azt a húsz forintot, amit nagynénémtől kaptam, hogy fagyit vegyek belőle magamnak.

A Karácsonyi üdvözlő üzenetemre sem válaszolt. Azóta meg sem próbáltam vele felvenni a kapcsolatot.

Mindig mikor hazamegyek, alaposan szemügyre vesz, h.lye tanácsokkal traktál, stb...

Beleszól, hogy ki legyen a párom...

Négy éve mikor hazamentem, akkor pont egy kicsit megvoltam hízva, és már messziről ordított rám a reptéren, hogy milyen kövér vagyok, meg stb... A taxisok, meg az emberek előtt(!) Meg az utcán is Miss Röfinek nevezett, majd hangosan elkezdett nevetni, persze akkor, mikor jó sokan voltak a közelben. Ezt azért csinálta, mert akkor ő éppen le volt fogyva. De mostmár egy jó ideje megint én vagyok vékony, ő meg kövér.

Mindig hajnalban jön a gépem, és másnap szeretek sokáig aludni. De már reszketek attól, hogy akkor jelenik meg! Sokszor még nem kaptam össze magam,mire megjelent. Rendszerint közel ül hozzám, oda nem illő szőrszálakat kezd keresgélni az arcomon, mindenáron leakarja velem vetetni egy anyajegyemet, amit én egyáltalán nem akarok, meg bőrgyógyász szerint sem indokolt. Póthajat akar rámbeszélni, mikor világosan megmondtam, hogy nekem nagyon jó a saját hajam, meghogy nem hiányzik az, hogy hullani kezdjen a természetes hajam a póthajtól.

Tetováltassam a számat, meg 3 D műszempilla, stb... Nem vagyok igénytelen, még véletlenül sem...!

Meg a nővérem nagyon cinikus, és arrogáns.

Annak ellenére, hogy most nagyon el van hízva, még úgy nézne rám mint a véres rongyra.

Elegem van abból, hogy számára mindenki ilyen, vagy olyan... Csak ő azt nem veszi észre, hogy ő meg még "olyanabb". Még van három hónap a hazamenetelig, de már reszketek attól, hogy a közelembe kerül...

2015. ápr. 19. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Én se szeretném látni....

rémes egy alak lehet, más programja nincs az életben?

2015. ápr. 19. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Ez az ember bántalmaz téged, és tekintsünk el attól hogy családtag, mert az ilyen esetben nem számít. Nem kell találkoznod vele, de el kell kezdened keményen megvédeni magad, ha rajtad kívül álló okok miatt mégis egy légtérbe kell kerülnötök. Ha támad és szekál, akkor ott mindenki előtt kell lehordanod a sárga földig, és az összes létező sérelmeddel leordítanod a fejét (szó szerint), mert az a te gyógyulásodhoz is szükséges. Lássa más is hogy milyen, és mondd el mindenki előtt hogy onnantól te többet nem vagy hajlandó egy légtérben lenni vele, és ha azt akarják hogy hazautazz látogatni, akkor arra az időre tüntessék el azt a majmot a Föld színéről is. Nagyjából ennyit tennék, mert a bántalmazókkal szemben csak így lehet fellépni.
2015. ápr. 19. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Hát ez a lány iszonyat féltékeny lehet rád. Ne törődj vele, vannak ilyen irigy emberek, akik nem tudnak továbblépni azon, ha maguknak semmit nem tudnak megcsinálni, másnak meg bejött az élet. Én sem akarnám látni egyébként...
2015. ápr. 19. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Kicsit rivalizálni szeretne veled. Sz.rd le magasról és érezd jól magad! A helyedben a másnapi gépet mondanám neki, hogy azzal érkezel. Akkor kialszod magad addigra míg megjelenik.
2015. ápr. 19. 10:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Most amíg otthon leszek, a páromnál fogok lakni. Ahogy hallom, nem tetszik neki hogy Magyar a párom. Anyu is rájött már h kib... egy nő a lánya, de az unokája láthatásával zsarolja,ha csak egy pisszenést hall. ..
2015. ápr. 19. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!