Ez mar beteges? Vagy meg normalis? Szoljak a szuleimnek?
Van egy battyam es a multkor ramnyitott zuhanyzas kozben ,es azota furan viselkedik velem..megfogdosott parszor intim helyen,es hiaba szoltam ra nem erdekelte...sot meg megis csokolt egyszer,de akkor elszaladtam otthonrol.
18/l
Nincsen a furdoajtohoz kulcs,es egy kerdest tettem fel..nem kellene sertegetni,biztos te azonnal tudnad hogy mit tegyel,mikor elotte egesz jol elvoltatok,es nem tortent sosem ilyen koztetek.
A tobbieknek koszonom a valaszokat,beszelek vele holnap,ha nem sikerul akkor szolok anyukamnak.
Velem nevelő apám csinálta ezt...a vége az lett h bejött a szobámba éjszaka
azonnal szólj a szüleidnek, ha nem hisznek neked akkor a tanárodnak rendőrnek.
sztem hiába beszélsz a báttyáddal ha ilyet csinál a testvérével az nem fogja megérteni h ezt nem szabad...a tesód orvosi segítségre is szorulhat.
neki is jót teszel ha szólsz a szüleidnek..
ki tudja mikor kattan be
Dehogy normális! Hány éves bátyád? 6? Most komolyan, szólj a szüleidnek! Most ki kell irtani belőle azt a gondolatot, hogy ez "normális". Ha bennemarad, később már nem sokat lehet tenni.
Hogy szaladtál el otthonról? Ha van 13/14 éves már, akkor baj van. De ha nincs, akkor keverj le neki egy lángost amikor ilyesmit csinál. De rendeset! Hogy érezze, hogy " nem szabad".
Ha idősebb mint te, vagy közel olyan idős, akkor... nos, szinte veszett ügy, ilyen idősen már berögzül nála, és innentől kezdve van a baj igazán.
Szólj a szüleidnek mindenképp, hogy neveljék meg mert az úgy nem állapot!
9-es: Igazad van! Mit képzelt a kérdező, hogy nem zárta magára az ajtót? Aztán meg jön ide sipákolni, hogy ezt csinálja a testvére. Végre egy normális ember a világon!^^) (Remélem mindenki érezte az iróniát.)
Szerintem eléggé hallható ha valaki éppen fürdik. Meg nehogy azért kelljen már zárni otthon a fürdőszoba ajtaját, hogy rá nyit az emberre a bátyja, aki aztán szexuálisan vonzódik hozzá.
"Ha egy szál semmibe mászkálsz otthon, akkor ne csodálkozz."
Te milyen egy aberált vagy!!!!pfejjjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!