Ez mar beteges? Vagy meg normalis? Szoljak a szuleimnek?
Van egy battyam es a multkor ramnyitott zuhanyzas kozben ,es azota furan viselkedik velem..megfogdosott parszor intim helyen,es hiaba szoltam ra nem erdekelte...sot meg megis csokolt egyszer,de akkor elszaladtam otthonrol.
18/l
Semmiképen sem normális. Szólj a szüleiteknek. Még a végén legközelebb ha ketten vagytok otthon megerőszakol. Most kell leállítani amíg még nem éli bele magát.
Amúgy biztos, hogy véletlen nyitott rád?
Hogy lenne már normális??? Ezt komolyan kérdezed? Ó, anyám!
Viszont rossz hírem van számodra. Sajnos fel kell készülnöd rá, hogy a bátyád tagadni fog, és nem fog neked hinni senki. A mai világban ezernyi ilyen történetet lehet hallani. Ezért jó lenne, ha valamilyen bizonyítékot szereznél a dologra, de még az sem egy tuti megoldás, hiszen ha a szüleid is azok a fajták, akik nem akarnak tudomást venni a dologról, akkor a napot is le fogják tagadni az égről.
Sok ilyen sztori van itt is: www.beszeljrola.hu
Ne várd meg, amíg megerőszakol a saját testvéred :(
Kerdeztem hogy miert csinalja ezt ,de nem kaptam valaszt csak elment egy szo nelkul.
25-eves lett...kb egy hete kezdodott miutan ramnyitott zuhanyzas kozben.
"Vagy meg normalis? "
Csak nálatok, meg a romáknál.
Amúgy ha ilyet kérdezel 18 évesen, akkor nálad is komoly bajok vannak.
Amúgy ha egy NORMÁLIS lány nem akarja, hogy "rányissanak", akkor bezárja a fürdőajtót.
Gondolom, hogy most újdonságot mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!