Ez normális? Szerintetek szoljak a szuleimnek?
Gondolom nem. Arrol van szo h kprmommel mindig lekaparom a fejborom melegebb evszakokban es a lekapary fejbort a kormom alol foggal kiszedem es megeszem. Ez nem kamu kerdes legyszi ne mocskoljatol...
14/l vagyok es mostanaban kezdtek ilyen szokasaim lenni sztem a sok traumatol van ami ert.... majus van mar ev vege jovore gimi gondoltam altalanos utso eveben sulipszichologus, de megmondom oszintenh felek... nagyon felek.. nem tudom mitol csak egyszeruen felenk vagyok a temaval kapcsolatban...
Te beteg vagy
Ha eldöntöd hogy nem csinálod többé(amit még mindig nem értek hogy a fenébe lehet csinálni)akkor nem fogod csinálni.Ennyi.
#2 válaszoló:
Gondolom egyértelmű, hogy már próbálta abbahagyni, de nem sikerült.... Ezért kérdezi. Nejem is van ilyenem, csak nem eszek meg semmit, csak vakarom magam, de magától megy, valamikor észre sem veszem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!