Miért ennyire szemét a bátyám?
Ha tényleg 11 éves vagy, akkor nagyon jó fej vagy. Normális stílusban írsz, helyesírási hibák nélkül...szinte döbbenet.
Nem tudom, miért ilyen a testvéred, és azt sem, hogy mit tehetsz (én egyke vagyok, semmi tapasztalatom ebben), csak ez kikívánkozott belőlem :)
Hidd el, hogy ellenkezője sem a legjobb. Öcsém 4 évvel fiatalabb. Magánházban laktunk, mindig segítettem otthon mindenben. Mikor öcsém is "bele ért" abba a korba, akkor mindig mondtam, hogy megcsinálom helyette, mert csak kisebb és rossz lett volna néznem. Szüleinknek nem mondtuk, de a nehezebb munkákat mindig önként átvállaltam. Én már 30 vagyok lassan, de az öcsémnek csak most kezd benőni a feje. Nagy részét ennek tudom be, mert így nem sok kötelesség tudat illetve megbecsülés szorult belé. Ezt csak azért mondom, hogy lásd a másik oldalt is.
Ahogy kamaszodsz, egyre közelebb kerültök egymáshoz. Kérj tőle tanácsokat, hogy lássa fontos neked a bátyja véleménye. (pl csajozás, egy játék vagy bármi)
Ezek a beszélgetések közelebb hoznak titeket.
Az én bátyám 8 évvel idősebb nálam és én kiskoromban folyton vele akartam lenni (kicsit idegesítettem :P ).
De ma minden normális, talán, ha nyiltan a szemébe mondanád, hogy mi bajod vele...
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!