Mit tegyek, és hogyan? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Anyukám 19-én volt (tegnap), hogy 1 éve kint van Amerikába az élettársával. És kiderült, hogy anya 5 hónapos terhes és jövőhéten derül ki a kistestvéremnek a neme mert anya is csak 3 hete tudja. Nagyon várom, hogy megszülessen a hugim/öcsém és a kezemben tarthassam (addigra anya hazajön). Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan bánjak vele? Aranyosan, vagy egy kis szigort is vigyek bele? És ha igen, azt hogyan? Plusz szerintetek 40 éves korig "normális" gyereket vállalni? A válaszokat nagyon szépen köszönöm!2016. aug. 20. 13:58
1/7 anonim válasza:
Ez komoly kérdés vagy csak unatkozol?
2/7 anonim válasza:
Szóval kb. 4 hónaposan tűnt fel neki hogy terhes?
3/7 anonim válasza:
Egy csecsemővel szigorúan?? Vagy most mire gondolsz? Ha egszséges anyukád akkor normális.
4/7 anonim válasza:
Nagy a kockázata, hogy nem lesz egészséges a baba. De ma sokan vállalnak 40 év fölött is babát.
5/7 anonim válasza:
2-es anyum 7 hónaposan tudta meg hogy terhes velem nem is nőt a hasa csak az utolsó hónapokban. :)
6/7 A kérdező kommentje:
1: Igen komoly, nem mindennap történik ilyen velem és szeretnék felkészült lenni
2: Igen, baj van?
3: Úgy értettem, hogy azért még se kéne mindent a feneke alá tenni és amit kíván a kezébe adni
4: Köszi a választ és reménykedek
5: Ott a pont
2016. aug. 21. 22:40
7/7 anonim válasza:
5-ős vagyok
Sőt még az orvos azt is mondta anyumnak hogy nem lehet második gyereke, de még is itt vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!