Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van két féltesom..

Az egyik felkeresett hogy felvenné velem a kapcsolatot de én nem akartam. Mostanában pedig azon agyalok hogy talán megismerném mert mindig is akartam egy tesot...

De nem tudok semmilyen elérhetőséget...még azt sek tudom hogy hol lakik vagy hány éves...

Mivel szüleim nincsenek igy őket sem tudnám megkérdezni..

A mamámat meg nem akarom ezzel nyaggatni..

16/l

2016. aug. 13. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez elég rejtélyes, hogy miért most keresett meg, nekem az jutna eszembe, hogy mit akar tőlem, érdeke fűződik-e ahhoz, hogy most felkeresett. Beszéld meg mamáddal, ő biztosan bölcsebben gondolkozik erről, ez fontos kérdés, nem kellene nyaggatásnak felfognia. Testvéri érzéseket lehet táplálni barát vagy osztálytárs iránt is, ha csak emiatt vennéd fel vele a kapcsolatot. De akkor is számolj be a mamádnak róla.
2016. aug. 13. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem nyaggatod, akkor ez a hajó elúszott.

Ha tudod a nevét, akkor bemész a hivatalba és segítenek.

2016. aug. 13. 20:25
 3/4 anonim válasza:
Szerintem is fordulj hivatalhoz, viszont ha mamáddal mégis megtudod beszélni és tud valamit akkor azzal nagyobb az esélyed őket megtalálni. Remélem sikerrel jársz.
2016. aug. 13. 20:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2016. aug. 13. 20:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!