Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan érhetem el, hogy a...

Hogyan érhetem el, hogy a pasimat ne segítsen többet a testvéreinek?

Figyelt kérdés

A kérdésem elég gorombának tűnhet,ám részletesen le írom mi a bajom ezzel.

A testvérei többszörösen ki használják a páromat anyagilag.A testvérei nem dolgoznak,hanem mindig kéregetnek tőlünk. Már rengeteg pénz oda adott nekik a tiltásom ellenére "vissza adják" alapon,de semmit nem kaptunk vissza.A barátomon azt veszem észre,hogy ők többet jelentenek neki mint én,mert a barátom engem is ki használ,hogy nekik segíthessen,próbálom tudatára adni,hogy most már elég,mert nem érdemlik meg,de utána meg csak én vagyok a rossz ember. :/

2016. aug. 12. 11:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ebben a helyzetben voltam / vagyok, SOHA nem tudtam erről leszoktatni! Hidd el, évek tapasztalata beszél belőlem, vagy beletörődsz, mint én, vagy elhagyod, mást nem tudsz tenni. Ez a szomorú valóság!
2016. aug. 12. 14:38
 12/15 anonim ***** válasza:
12%

Nos, szamomra is a csalad az elso, a szuleim es a testvereim. Nincs meg ferjem vagy gyerekem, nem tudom milyen erzes, mikor sajat csaladom van, de egy parkapcsolatot akkor sem tennek elejuk, ha az illetobe halalosan szerelmes lennek! Voltak mar ilyen "jujdeszerelmesvagyok" parkapcsolataim, voltak! Elmultak! De a csaladomtol majd a halal valaszt el!!!!

Nem tudod elerni, hogy ne segitse oket! Kizart! Eselytelen! Es ha szeretned ot, ha te is szereted a csaladodat, akkor ezt meg kene ertened, de ugy latom, a feltekenyseg es az onzoseg nagyobb ur! Ugyanis te nem segiteni akarsz, hanem a sarba rugni oket! Nem a penz a segitseg!!!! Az egy allapotot old meg! Ehes vagyok reggel, eszem, de ehes leszek delben is! Es azt kene elerni, hogy a deli kajat mar ok tudjak allni! A ket ehseg koztu idoben az a segitseg, hogy onallosagra kesztetem oket, hogy munkat talaljanak, hogy penzt keressenek!

Egyebkent valoban rossz ember vagy! Ugyanis ha szereted a baratodat, es ez egy komoly kapcsolat, akkor a parod testverei is a te csaladod lesznek egyszer. Es te mar most hatba tamadod oket, es ellenuk szervezkedsz! Az teny, hogy amit ok csinalnak sem szep dolog, de te egy masodpercig nem kulonbozol toluk. Mindenhol, minden csaladban van egy fekete baranyt, lehet tobb is, de azert van a csalad, hogy segitse oket! A parod hibazik, abban hogy a penzzel elintezi a dolgukat! De ez nem megoldas! Munkat kell keresni nekik, muszaj hogy legyen eletceljuk!

Ha ezt helyre akarod hozni, akkor fogd magadat es segits rajtuk! Segits nekik munkat talalni! Es amig ez nem oldodik meg, bizony el kell viselned, hogy a parod neha ad nekik penzt! Ellenben ezt a penzt nekik vissza kell majd adniuk! Reszletekben akar, tok mindegy hogy, majd a parod es a testverei elrendezik egymast kozott!

2016. aug. 12. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó,te nem futsz százzal...
2016. aug. 13. 00:02
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
12te hülyeséget beszélj. A kérdező nem szereti a párjat? A család az család? De a kérdező barátjának a testvérei vajon mennyire tarják azt aki pénzeli őket? Nagyon szép család lehet ha nem mennek dolgozni csak élősködnek, nem tudják felnőttként megoldani a saját problémáikat. Inkább kéregetnek a tesótól és le van ejtve vele mi van.
2016. aug. 13. 07:57
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts mielőbb, mert ez csak rosszabb lesz. A tesók már megszokták, hogy kapják az apanázst, és nem fognak leszokni róla.
2016. aug. 13. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!