Akinek a kistestvére születése ordítozik, az hogy bír élni?
Vagy nyelvtanulás és külföld.
Szerintem ilyen viszonyok között most fel kell áldoznod a maradék éveidet amíg felnőtt nem leszel. Máskülönben baromi nehéz lesz.
És könyvtárat baromi komolyan mondtam. Ott tanul az egyetemisták jó része is. Ha pesti vagy a központi szabó ervin nagyon szép csak nyáron szünet szokott lenni valamikor. pont most szerintem.
Juliusban volt szunet. :) mar ujra kinyitott.
Probalj programokat is szervezni magadnak, hogy ne kelljen tul sokat otthon lenned.
Szóval viszed magaddal a tankönyveidet, füzeteidet és leülsz és csak azzal foglalkozol.
És egy tanács, új tudományos eredmény: a visszamondás nagyon fontos. Az nem csak annyi, hogy ellenőrzöd tudod e, hanem azzal erősebben bevésődik. Többet ér egy újabb elolvasásnál, hogy ha megpróbálod elmondani, vagy leírni, vagy végig gondolni magadtól. Ezzel a visszaemlékezési kísérlettel vésődik be. Ebből tudja az agy, hogy erre tényleg tartósan szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!