Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Akinek a kistestvére születése...

Akinek a kistestvére születése ordítozik, az hogy bír élni?

Figyelt kérdés
Nekem húgom születése óta más néven már vagy 7 éve üvölt minden nap minden miatt. Fürdés miatt, kelés miatt, "csak mert" miatt. És én már nem bírom, műtöttek már stressz miatt, mert tönkrementek a szervezet. A műtét óta újra nekiállt üvöltözni és már most rosszul vagyok, hiába szólok, hogy emlékezzenek mi történt, nem tudnak mit csinálni. Zenehallgatást meg nem tudok egész nap. Hogyan szokjak ehhez hozzá?

2016. aug. 8. 21:10
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Születése óta*
2016. aug. 8. 21:11
 2/17 anonim ***** válasza:
58%
Két tenyeres pirosító és lehet, hogy nem ordít utána.
2016. aug. 8. 21:18
 3/17 A kérdező kommentje:
nem mehetek a húgom közelébe. Nem hogy megütni. Ma is ordítozott, mert nem akart fürdeni, odamentem megnézni, hogy miért is üvölt és meglátott, megijedt és elcsúszott véletlen a fürdőszoba kövén. Erre anyám egyből engem cseszett le, hogy miért vagyok benne az aurájában, mert én vagyok a balszerencse hozó és ne menjek a kis cuki közelébe soha :(
2016. aug. 8. 21:21
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a szüleidet, hogy nem idegesíti-e őket az ordibálása. Ha a válasz az, hogy DE: Kérdezd meg, hogy próbálták-e már kipcsázni! Ha a válasz NEM: Krvára rossz helyen jársz menj világgá!
2016. aug. 8. 21:27
 5/17 A kérdező kommentje:
Idegesíti őket, de még sose emeltek rá kezet. Inkább megajándékozzák, ha rossz,de az se segít csak kb fél napig.
2016. aug. 8. 21:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen gyerekre csak durva módon lehet hatni. Túl el van kényesztetve, azért ordít mert tudja, hogy úgyis kapni fog valamit. Le kell ordítani, ha nem segít ki kell pcsázni, csak akkor szabad neki venni valamit ha normálisan viselkedik. Válaszomat mutasd meg kérlek a szüleidnek.
2016. aug. 8. 21:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
hát nem mondom, hogy mérgezd meg a testvéred, az mégis csak durva lenne, meg kiderülne de én a helyedben ezt tenném. nem tudsz elköltözni, rokonokhoz? vagy érd el, hogy a szüleid elváljanak és majd te ahhoz mész, ahol nincs ott a húgod... am gratulálok a szüleidnek, hogy az a pondró fontosabb nekik, mint a beteg gyerekük, nagyon sajnállak :( egyébként mivel műtöttek?
2016. aug. 8. 21:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Aura meg balszerencse hozo... Anyadnak is jar a pirosito, nemcsak a neveletlen hugodnak. Apud is megbukott gyereknevelesbol?

Sajnos ismerek ehhez hasonlo szuloket, ok a problema gyokere es ha nem csinalnak semmit akkor nalad veszett ugy van.

2016. aug. 8. 21:43
 9/17 A kérdező kommentje:
Bélcsavarodás stressz miatt. Nem tudok elköltözni, még csak most leszek 17. Szüleim elváltak de együtt élnek és egész nap ordítoznak, hogy: "te még mindig élsz?" Mert nincs pénzük elköltözni. Rokonok csak nagyszülők, de ők a világ másik végén laknak és nem nagyon fogadnak szívesen.
2016. aug. 8. 21:46
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát, akkor tanulj veszetten, hogy felvegyenek valahova felsőoktatásba... Ez az egyetlen esélyed. És akkor kollégium és utána meg lesz pénzed.
2016. aug. 8. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!