A testvéremnek nem engem kellett volna megkérnie erre?
Figyelt kérdés
A testvérem és a barátnője elmentek 2 hétre nyaralni külföldre. Én nem lakok annyira messze tőlük, de ő anyukánkat kérte meg, hogy nézzenek rá a házra pár naponta, holott a szüleink jóval messzebb laknak.
Pedig nincs velük rossz kapcsolatom, persze a barátnőjét nem szeretem annyira a testvéremnek, mert a lány enyhén szólva nem egy olyan, akit a testvérem mellé képzeltem, szerintem még dolgozni sem dolgozik rendesen, most is biztos a bátyám fizeti az egész 2 hetes tengerpartozást. De nem is ez a lényeg. Nem lenne evidens, hogy engem kérjenek meg, ha már én ott lakok közel? Biztos félti a csaj, hogy hozzányúlok a drága cuccaihoz.
Elolvastam az elozmenyeket elejetol a vegeig es nagyon szorakoztato volt! A kedvencem a kovetkezo: "Nem kéne annyi panírt zabálni és te is villanthatnál hasat." Már nagyon várom a 4. részt! :-)
2016. júl. 16. 13:26
56/129 anonim válasza:
Könyörgöm ne álljatok bele, és ne is jelentse senki. Had bontakozzon ki, had élje ki itt a frusztrációját.
2016. júl. 16. 16:45
57/129 anonim válasza:
Kérdezõ, hol vagy? Ugye nem hagysz minket hiába sóvárogni a soraid után?
2016. júl. 16. 17:01
58/129 anonim válasza:
Kár lenne érted !! Kérlek ! Ne hagyj el minket! Töled szebbek a szürke hétköznapok!
2016. júl. 16. 19:18
59/129 anonim válasza:
Ha nem kamukérdés... még mindig lenyűgöz, a kérdező mekkora egy irigy bunkó proli p.csa... tipikusan az, akinek nincs agya ahhoz, hogy azzal keresse a pénzét, ezért meg akarja ideologizálni, hogy csak az a rendes munka, ami fizikai... meg a keményen szakdolgozó tolmács csak "olvasgat"...
2016. júl. 16. 20:54
60/129 anonim válasza:
Fiadnak van már tetkója? Vagy még csak koktélozik?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!