A testvéremnek nem engem kellett volna megkérnie erre?
A testvérem és a barátnője elmentek 2 hétre nyaralni külföldre. Én nem lakok annyira messze tőlük, de ő anyukánkat kérte meg, hogy nézzenek rá a házra pár naponta, holott a szüleink jóval messzebb laknak.
Pedig nincs velük rossz kapcsolatom, persze a barátnőjét nem szeretem annyira a testvéremnek, mert a lány enyhén szólva nem egy olyan, akit a testvérem mellé képzeltem, szerintem még dolgozni sem dolgozik rendesen, most is biztos a bátyám fizeti az egész 2 hetes tengerpartozást. De nem is ez a lényeg. Nem lenne evidens, hogy engem kérjenek meg, ha már én ott lakok közel? Biztos félti a csaj, hogy hozzányúlok a drága cuccaihoz.
Huhh... Végigolvastam a kukoricafarkazásosat, a húsos annak idején megvolt.
Már enélkül sem értettem, hogy miért baj, hogy a saját házát arra bízza valaki, akire akarja, de így főleg nem csodálom a döntést.
Nem, kérdező, nem evidens. Nem a közelség az egyetlen szempont, neked pedig semmi, de semmi közöd ahhoz, hogy mit döntenek.
Három a magyar igazság, itt a harmadik eszement kérdés! Pedig a másodiknál megígérted, kérdező, hogy te ugyan ezen az oldalon több kérdést nem teszel fel, mert minden válaszoló idióta és csak neked van igazad.
Ebben sem fog senki téged igazolni, de a napi szórakozásunk meglesz.
Te talán mazochista vagy, hogy szereted, ha mindenki rajtad köszörüli a száját?
Milyen unalmas életed lehet, Atyám!
Közel négy éve ezen siránkozol...
Úgy hianyoztal 😊
Nem kertelek volna en se, a sogornod nem játssza a haz úrnőjet hanem az is.
Dehogy engednélek be, mikor rosszindulatú unatkozó p@tsa vagy
Ha vannak gyerekeid foglalkozz azokkal
Követtem anno azt a kettőt is xd. Ilyen istenb***ta hülye nincs még és mégis van. Hát ez fantasztikus. Iskolapéldája annak, mikor a hülyeség akarattal párosul :D köszönet annak, aki az eredeti kérdéshez belinkelte xd.
Ezt a típust hívom én meggyőződéses idiótának, mint a kérdező. Na is vidáman indul a napom, áldás;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!