Mit tegyek hogy a férjem huga ne jöjen mindennap hozzánk?
Figyelt kérdés
Már egy éve hogy elköltöztünk a férjem falujába és azóta minden eggyes nap jön hozzánk a huga neki még nincs családja.Egy idő után ezt is megunja az ember.Van egy két éves kisfiam és amióta jár hozzánk sogornőm megváltozott amikor itt van nálunk nemfogad szót nekem ,és ha kell pisikáljon,vagy bármi kéne neki mindent a sogorornőmtől kér és ez felhábóritó olyankor mintha nem is léteznék és egyszer felém is ütött.Evel kapcsoltaba a sogornőm nem tanitja rosszra nagyon szereti de ez akkor sem normális dolog.Volt olyan hogy a férjemmel meg a fiammal elmentünk ithonról,és jött persze nem talált ithon és hivja telefonon a férjemet hogy hol vagyunk és ha nem vesszük fel háromszor is hiv.és vagy megvár mig haza jövünk,vagy ugy is vissza jön.Nem lehet akkor fürődni amikor akarunk,amikor eszünk akkor is itt van.épp hogy nemalszik nálunk.És Megmondani nem mondhatjuk neki né ne gyere ennyit hozzánk mert nem akarjuk megbántani mert nem rossz ember csak nem akarja eszre venni magát hogy tultás amit most ő művel.Valaki van még ilyen hejzetbe ,mert én úgy érzem levegőt sem tudok kapni.2016. júl. 5. 13:07
21/26 anonim válasza:
19-es, ne kekeckedj! Szinte mindenki E/1-ben beszél arról, hogy hány, milyen korú gyereke van. Ez még egyáltalán nem freudi elszólás, és a kérdező egyáltalán nem utalt rá, hogy kisajátítaná a gyereket. (A kérdezőnek már korábban válaszoltam.)
22/26 anonim válasza:
Nem kekeckedtem, azért volt annyira szembeötlő, mert a gyerek kivételével mindent többes számban írt.
23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat
2016. júl. 7. 15:40
24/26 anonim válasza:
Majd írd meg, sikerült-e rendezni a dolgot:)
25/26 A kérdező kommentje:
rendben majd jelentkezem
2016. júl. 8. 08:01
26/26 anonim válasza:
sikerült rendezni, vagy azóta oda is költözött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!