Meguntam, hogy mindennap jön hozzánk valaki a
rokonságból, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyedül szenteste voltunk egyedül,másnap nekünk kllett meni a nagyszüleinkhez,utána más napján unokatestvéremék jöttek,aztán a másik nagyszülők,ma pedig egy rég nem látottt nagybácsi.Most nem azért,de pár kilométerre lakunk egymástól,és nekem is ez az egy héét szabad,szerettem vol a pihenni,filmezni és a családommal lenni. Más is van így?Vagy mit tegyek? Nem vagyok egy nagy családcentrikus,de ezeket a személyeket majd nem,hogy hetente látom.
mi 24én 2esben otthon vagyunk. 25-én átmegyünk Szülőkhöz, máshova sehova nem megyünk és nem jön hozzánk senki. nem kell ezt a karácsonyt is ennyire felfújni...
2010. dec. 29. 13:35
3/11 anonim válasza:
Nekem anyósom volt ilyen minden nap beállítós, de szépen rávezettem, hogy telefonáljon mielőtt jönni akarnak :) mondjuk ő intelligens és hamar megértette, hogy nem vagyok rá kíváncsi minden nap :) hetente azért találkozuk.
2010. dec. 29. 13:39
4/11 anonim válasza:
gondolom te még kiskorú vagy, azért nem mindegy, hogy a szüleid hogyan vélekednek erről. ha ez egy családi hagyomány, hogy az ünnepek alatt meglátogatják egymást a családtagok, akkor - bár elhiszem, hogy zavar - nem tudsz mit tenni.
2010. dec. 29. 13:42
5/11 anonim válasza:
az hát...mit kihoznak egy ünnepből még szerencse hogy egy évben egyszer van..
2010. dec. 29. 13:42
6/11 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy de ha a szüleiddel élsz akkor zárkózz be a szobádba, mond hogy rosszul vagy és akkor nem kérnek számon hogy mért nem mentél oda közéjük. Ha már felnőtt vagy és saját lakásodban élsz akkor zárkózz be, csinálj úgy mint ha nem lennétek otthon. Ha elötte felhívnak mond azt hogy nem leszel otthon mert menned kell valahova (orvoshoz, bevásárolni, barátokhoz stb.)
Nekünk is nagy családunk van, szombaton délelött jött a mamám, délután hazavittük és elmentünk a másik mamámhoz, vasárnap az első mamámhoz mentünk egész délutánra. Hétfőn az unokatesómékhoz mentünk. A mamám azt akarta hogy mnejünk el hozzá szilveszterkor is de anyum mondta neki hogy nem jövünk. Nekem már megvan a szilveszteri programom, anyumék itthon lesznek a kisebb tesóimmal se ők sem fognak unatkozni.
Én szeretek a családdal lenni, szeretem a nagy családot, de mindennek van határa, úgyhogy nyugodtan találj ki valamit amiért nem jó neked!
2010. dec. 29. 13:45
7/11 anonim válasza:
kompromisszum és tolerancia hiánya, önző, birtokló kisajátitó viselkedés? legszivesebben mit tennél, nézd meg milyen érzelmek vannak benned? szerinted milyen az ilyen és ehhez hasonló ember élete?
2010. dec. 29. 13:49
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 15 éves lány vagyok. Én is szeretem a családot,de elég sokan vannak köztük,akik nem tudják,hogy hol a határ,és meddig illendő lenni az embernél. Azért én is szerettemvolna pihenni,hogy az iskolába kipihenten menjek majd,de így nem megy. Alapból is szeretek egyedül,magam lenni.Nem szeretem ha nyüzyösgnek körülöttem. Azt hiszem,ha megjönnek köszönöknekik,és vissza vonulok a szobámba...Csak apukámat sajnálom,mert ő pont olyan mint én,és neki meg azért csak illendő velük lenni.Anyukám,ő viszont imád beszélgetni,meg vendéget fogadni,azért néha össze is kapunk...
2010. dec. 29. 13:54
9/11 A kérdező kommentje:
Mostúgyvan,hogy nem jönnek,mert anya megy el. Nagyon kiborult,mert mondtam neki,hogy nem kellene mindennap vendégeknek járnia hozzánk,és most nagyon dühös rám:S Mit tegyek?
2010. dec. 29. 14:02
10/11 anonim válasza:
nekem nincs olyan nagy családom, vagyis akik messze laknak azok idősek nem rohangálnak át..de a 3 napbol mi 2re szerveztünk programot, és kár hogy egy nap kimaradt..halálra untam magam.: D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!