Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért kell csak emiatt szekálni?

Miért kell csak emiatt szekálni?

Figyelt kérdés

Nővérem hazajött 1 hétre és mondta, hogy látja, hogy egész nap nem csinálok semmit és csak az időmet vesztegetnem, keresnem kéne egy hobbit.

Nos, nézzük csak. Járok diákmunkára, olvasok, videókat szerkesztgetek, rajzolok, jövőhéten megyek angol nyelvvizsga felkésztő tanfolyamra stb. Ehhez képest nővérem egész nap a mobilját bújja és facebookozik.. Most akkor ki vesztegeti az idejét a semmivel?

Egyébként meg jól érzem magam otthon, nem értem miért kell ezen fennakadani. Nem vagyok az az eljárogatós típus, nincs is nagyon kivel, mert akárkit elhívok soha nem akar jönni senki vagy az utolsó pillanatban meggondolják magukat. Belefáradtam, ennyi.

2016. júl. 5. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
S mi a problémád? Csak ezért felesleges volt kérdést kiírni, mellesleg ne nekünk mondd, hanem a tesódnak.
2016. júl. 5. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy azért érintett meg téged ez a megjegyzése, mert valahol érzed, hogy van alapja. Lásd a második bekezdésed. Tényleg nem jársz el, mert nincsenek barátaid, cserben hagynak, belefáradtál és ez nagyon zavar téged. Ha őszintén nem érdekelne ez az otthon ülés, akkor egyik füleden be, a másikon ki menne ez a duma. Főleg nem írnád le ezt Gyakorira.
2016. júl. 5. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell csak emiatt kérdést kiírni?
2016. júl. 5. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérd meg a nővéredet, hogy akkor vigyen el magával. Rosszul nem jöhetsz ki. Vagy elvisz és jól érzed magad, vagy nem akar elvinni, de legalább többször nem szekál vele.
2016. júl. 5. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki, miket csinálsz.
2016. júl. 11. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!