Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért kell valakit szekálni...

Miért kell valakit szekálni azért, mert jól néz ki?

Figyelt kérdés

Rólam van szó. Nem beképzelt vagyok, hanem ismerem az adottságaimat. Egyrészt, normálisan, csinosan öltözködöm, másrészt ápolt vagyok, igényes a körmöm, hajam, bőröm, sminkem. Harmadrészt sportolok, bár itt-ott még volna még mit formázni. Nagyon sok nőtől kapok beszólásokat, hogy adjak hálát a genetikának, meg nekem semmit sem kell tennem, mert jól nézek ki, meg aminek nincs értelme: **banc vagyok. Ezt is véletlenül büfébe menet hallottam két kolléganőtől, hogy na, itt jön a **banc (nem adtam arra okot, hogy **bancozzanak, van párom évek óta, én nem vagyok velük bunkó, mi több, inkább meghúzódom a háttérben). Azért kell ezt csinálniuk, mert jól nézek ki és az irodai tespedés után lehúzok az edzőterembe vagy a a ligetbe futni????? Nem értem. Ha meg irigységről is van szó, akkor miért nem kezdenek magukkal valamit külsőleg-belsőleg egyaránt, más megalázása helyett?? Kezdek eléggé elgondolkodni, hogy akkor inkább tramplivá válok...

24N

2015. aug. 11. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem irigyek. Irigyek, hogy látszólag megvan mindened, ami szép, és nőies, hogy foglalkozol magaddal, nem tunyulsz el, ahogy esetleg (!) ők.

Ismerős helyzet, ne foglalkozz velük, egy idő után abbahagyják. Tudom, könnyű mondani, de bevált módszer.

2015. aug. 11. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet úgy sminkelsz/öltözködsz ahogy nem illik egy munkahelyre.

Vagy tényleg irigyek:)

2015. aug. 11. 17:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is irigyek.Általában irigykedni egyszerűbb,mint tenni valamit(egyes embereknek),szóval egyik füleden be a másikon ki!:)
2015. aug. 11. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!