Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell szekálni vele?

Miért kell szekálni vele?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 3 évben 12 kilót híztam. 58 helyett 70 kiló lettem. Túl sok minden történt akkoriban, közeli hozzátartozóm meghalt,akkori párom átvert, munkanélküli lettem, stb. Minden összemomlott. Tudom, ez nem ok és magyarázat, de az addigi aktív sportolással egyszercsak felhagytam. És az emberek iszonyat, szinte kivétel nélkül megkérdezik miért híztam meg. Milyen választ várnak? Meséljem el az életem, vagy csak vágjam rá, hogy mert sokat eszem? Nekem régen sem jutott volna ilyen eszembe, hogy bárkitől rákérdezzek. Lassan már utálok kimenni az utcára,és undorodom magamtól, holott nem vagyok egy tehén.
2012. jún. 26. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondj valami vicceset, aztán válts témát.
2012. jún. 26. 16:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Vágd rá, hogy "ha jól nevelt úrihölgy/úriember lennél, akkor nem kérdeznél ilyesmiket".
2012. jún. 26. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!