Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen érzések lennének...

Milyen érzések lennének benned ebben a helyzetben a testvéreddel szemben?

Figyelt kérdés
Mielött leirom a kérdést,azt szeretném elörebocsátani,hogy nem vagyok irigy!(tényleg nem!)egyszerüen csak érdekel,ki mit érezne,gondolna a helyemben....Én 18 éves koromban elköltöztem külföldre a jobb élet reményében,ahol születtem nincs munka,és nagyon rosszak az életkörülmények,kerestem magamnak egy jó állást,ami rengeteg megalázkodással járt,mert külföldön csak egy magyarnak tekintettek.A lényeg hogy 10 év után a férjemmel közösen épitettünk egy családi házat.Sokat tettünk érte én a családomtól emiatt 12 éve külön élek,messze,nem láthatják a szüleim az unokájukat stb..segitségem semmi.A testvérem otthon maradt,nem volt munkája,egy fillérje se,anyuék tartották el 35 éves koráig.Majd a társkeresön nagy nehezen ráakadt egy gazdag pasira,aki most éppen családi házat épit,és most szüli neki a 3.dik gyereket.A kérdésemet nem kell túlgondolni,gondolom érthetö,mire irányul a kérdés,én 12 éve egyedül éltem,meloztam,mint egy állat,neki pedig az ölébe hullik ugyanaz,de soha semmit nem tett érte.Anyuék is ott vannak neki a közelben, segitenek neki a gyereknevelésben,ott a dédi, a barátok stb..(most a családra és a régi barátokra gondolok akik pótolhatatlanok!)Érdekel ki hogyan gondolkodik erröl.Még egyszer nem vagyok irigy rá!!
2016. jún. 5. 09:10
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
8-as nem tudom feltünt e hogy 35 éves koráig anyámékon élt???én addig kétszer megkerestem egy ház árát külföldön??Ugye nem komoly a válaszod??
2016. jún. 5. 10:05
 12/30 anonim ***** válasza:
78%
De, komoly a válaszom. Sokáig (bár nem addig mint a testvéred) éltem otthon "anyámék nyakán" kényszerből, semmi irigylendő nincs benne, hogy se lakásod, se konyhád, semmi önálló életed, felnőttként gyerekéleted van, esetlegesen még a tampont is más veszi neked. Gondolom párja sem volt ez alatt az idő alatt, titál befor
2016. jún. 5. 10:10
 13/30 anonim ***** válasza:
74%

Pedig a 8.nak igaza van. Nem élt önálló életet, ha egyszer a szüleivel élt és tartós párkapcsolata se lehetett.

Továbbra is csak az irigyseg süt belőled. Neki "ajándékba " jöttek a dolgok, neked meg kellett érte dolgozni. Cserelnel vele? Elvileg van egy férjed, gyerekeid, saját munkából osszehozott házad - nem mindegy, hogy ő milyen úton jutott el odáig?

2016. jún. 5. 10:11
 14/30 anonim ***** válasza:
85%

Elküldte.

Totál befordulva élhetett.

Neked senki se fogott pisztolyt a fejedhez, hogy szerencsét oróbálj, ráadásul kemény munkával és a pároddal nagad mellett boldogultál is.

Nem értem, miért vagy ilyen keserű, ha tényleg jó életed van.

2016. jún. 5. 10:12
 15/30 A kérdező kommentje:
Kedves 67 %os!Ö lusta volt dolgozni és várta hogy majd valaki eltartja,ezért éjjel nappal a társkeresö elött ült.Lett volna böven jelentkezö ,aki szeretett volna vele családot,de azoknak nem volt elég pénze hogy eltartsák.Amugy nagyon kötekedös a stilusod,irtam az elején,hogy nem erre vágyok,kérlek ha nem muszáj,ne irj ide többet.Kösz.
2016. jún. 5. 10:14
 16/30 A kérdező kommentje:
Na akkor most állj!Én nem azért irtam ki ezt a kérdést,hogy VELEM foglalkozzatok,hanem hogy leirja mindenki,milyen érzései lennének ebben a helyzetben.Miért van az,hogy itt mindig mindenki a kérdezövel van elfoglalva??Minden kérdésnél ezt látom!Nem mindegy hogy irigy vagyok e vagy sem??Ez volt a kérdés??Ha ti nektek ezzel semmi gondotok nem lenne,akkor miért nem irjátok ide,hogy "ÉN nekem semmilyen érzésem nem lenne ezzel kapcsolatban" és kész.Miért ÉN vagyok a téma?
2016. jún. 5. 10:17
 17/30 anonim ***** válasza:
95%
Bocsi, de ez egy nyílt oldal, barki irhat. Ha nem tetszik a válaszom, az a te dolgod. Továbbra se érthető, hogy ha te boldog vagy, miért zavar hogy ő hogy jutott el a saját boldogsághoz. Foglalkozz inkább a saját életeddel ahelyett, hogy az övét teregeted ki és máris jobban fogod magad érezni
2016. jún. 5. 10:17
 18/30 anonim ***** válasza:
83%
Ah, igaz. Milyen érzéseim lennének. Sajnálnám, hogy ilyen sokáig tartott neki, hogy ratalalt a férjére és örülnék, hogy végre ő is boldog.
2016. jún. 5. 10:19
 19/30 A kérdező kommentje:
Komolyan lesül a bör a képemröl most még öt sajnáljátok??Minden héten más pasija volt,amig én éjjel nappal dolgoztam,és az volt a probléma hogy nem volt elég pénzük,hogy velük családot alapithasson.Ez hihetetlen nem is ismeritek de megvéditek?
2016. jún. 5. 10:20
 20/30 anonim ***** válasza:
90%
Pont abba kötöttél bele, amikor leírtam, hogy nem irigyelném, hanem sajnálnám.
2016. jún. 5. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!