Milyen érzések lennének benned ebben a helyzetben a testvéreddel szemben?
Tudom,hogy ez nem irigység!Én velem is ugyanez a helyzet!Mivel rossz volt a családi körülmény(apám ivott,anya meg éjjel-nappal dolgozott ezért a másik két tesómra nekem kellett vigyáznom).Megismerkedtem a férjemmel,teherbeestem és fõiskola mellett gyereket neveltem,szünetekbe szoptattam meg...Mi ketten a 0-ról szószerint kezdtük..Egy csomót nélkülöztünk,csomó hitel,mindent eladtunk amit lehetett,csak hogy a lányunknak legyen jó..Azóta van még 2 szép gyerekünk,és 2 belvárosi lakásunk(nem Budapestiek vagyunk).És ezt szépen mi ketten a férjemmel hoztuk össze!!
Eközben a szüleim dolgai is rendezōtek,apum abbahagyta a piát,any ugyanúgy dolgozik ketten együtt vagy 600.000Ft-ot keresnek meg...Az egyik húgom közbe anya lett,addig lakott otthon ameddig csak akart,a szüleim támogatták azaz a mai napig támogatják pénzzel meg a gyereke az isten számukra szinte mindennap vagy az én szüleimhez mennek a kisunokával vagy fordítva,eközbe az én gyerekimmel semmit nem foglalkoznak,ha ott vagyunk mi is akkor is csak az a gyerek az érdekes...A másik tesóm 30 éves,van apuci pénzõbõl autója,ott lakik náluk néha a pasija ott náluk megd.gja,nem fizet se csekket,se kaját csak mint egy hercegnõ éli a maga kis világát,a fizetésébõl lakásra meg ruhákra gyūjt..
Mostmár mióta anyuéknak is jobban megy azóta csináltatnak játszóteret a kertjükbe az én gyerekeimnek,próbálnak azokért az idõkért kárpótolni,de hiába azt sose tudom elfelejteni...
SZÓVAL ÉN NAGYON ELLENZEM A TESÓK KÖZÖTTI SEGÍTSÉGI KŪLÖNBSÉGET!!
#3-as vagyok
Amúgy miért is lettem lepontozva(0%-ra)?Amikor azért gépeltem vagy 15 percet,hogy a kedves kérdezõ lássa,hogy átérzem azt amit õ érez,nyilván kicsit más a 2-nk törtènete ,de a lényege ugyanaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!