Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon morbid kérdés, de...

Nagyon morbid kérdés, de szerintetek honnan lehet tudni, ha az öcsém nőként kezd el viszonyulni hozzá?

Figyelt kérdés

Az elmúlt években inkább levegőnek néztük egymást, de mostanában nagyon kedves lett. Túl kedves és udvarias. Folyton közös programokat akar. Meg ha elmennek anyával az kérdi, hogy én is velük mehetek-e? Én 19 vagyok, ő 12.

Megpróbáltam tahó lenni vele, mert az a legjobb pasilekoptató módszer, de a legrosszabb az, ahogyan sokszor rám néz. Már többször előfordult, hogy egyszerűen LIBABŐRÖS lettem, és ez nagyon beteg.

Nem tudom kivel lehetne erről beszélni. Az baj, hogy ez az egész annyira abszurd, hogy nem is tudom kivel megbeszélni. Még a barátnőimnek se merem elmesélni, mert még a legszerencsésebb esetben is csak kinevetnek.

2016. jún. 1. 15:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%

20-as, Te most ezt viccnek szántad, ugye...?

"...az PICIT hasonlít ahhoz, amikor a 4-5-6 éves kisfiú feleségül akarja venni az anyukáját... NEM UGYANAZ a szitu, de ABBAN HASONLÍT, HOGY..."

Segítek értelmezni: ez nem azt jelenti, hogy a kérdező öccse egy 4-5-6 éves szintjén van, csupán példaként említettem egy - valószínűleg mindenki által ismert - életkori sajátosságot, amiből kiindulva aztán kifejtettem egy MÁSIK, egy KÉSŐBBI életkori sajátosságot, ami a kérdező öccsére vonatkozik.

Így már érthető?

2016. jún. 1. 17:41
 22/25 anonim ***** válasza:
78%

"De láthatod, hogy pont a fenti degeneráltakhoz hasonlók miatt kell itt kibeszélnem, "

Kérdező! ha a kérdésed helyesen írtad volna le, nem kaptál volna ennyi értetlenkedő választ. De fogadok, még azt sem vetted észre, hogy a kérdésed szótanilag hibás. És az a nagyképű duma, a másik ledegenerálása...

Különben fogadok, neked nincs pasid...

2016. jún. 1. 19:00
 23/25 A kérdező kommentje:
Teljesen egyértelműen írtam le, és a lepontozásod is azt jelenti, hogy leesett. Csak a looser trolloknak nem.
2016. jún. 1. 20:56
 24/25 anonim ***** válasza:
72%

21-es, akkor én segítek. Az a kor normális, amikor szerelmes vagy az anyádba, az nem, amikor kamaszként a nővéredre vered.

De itt szó sem volt ilyesmiről, csak a kérdező álmodta ezt meg.

2016. jún. 1. 21:00
 25/25 anonim ***** válasza:
71%

"Teljesen egyértelműen írtam le, és a lepontozásod is azt jelenti, hogy leesett. Csak a looser trolloknak nem."

Tizenkilenc évesen ne legyél már ennyire gyerek kérdező. Kezd úgy tűnni számomra hogy az öcséd érettebben viselkedik mint te. Elírtad, zavaros lett a kérdés, nagy ügy: Mással is megesik. Ebben nem a válaszolók a hibásak, hanem te, ezért nem kellene kötözködni.

2016. jún. 2. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!