Nagyon morbid kérdés, de szerintetek honnan lehet tudni, ha az öcsém nőként kezd el viszonyulni hozzá?
Az elmúlt években inkább levegőnek néztük egymást, de mostanában nagyon kedves lett. Túl kedves és udvarias. Folyton közös programokat akar. Meg ha elmennek anyával az kérdi, hogy én is velük mehetek-e? Én 19 vagyok, ő 12.
Megpróbáltam tahó lenni vele, mert az a legjobb pasilekoptató módszer, de a legrosszabb az, ahogyan sokszor rám néz. Már többször előfordult, hogy egyszerűen LIBABŐRÖS lettem, és ez nagyon beteg.
Nem tudom kivel lehetne erről beszélni. Az baj, hogy ez az egész annyira abszurd, hogy nem is tudom kivel megbeszélni. Még a barátnőimnek se merem elmesélni, mert még a legszerencsésebb esetben is csak kinevetnek.
"A fenti degeneráltak"
"Kedves" kérdező. én sem érettem mit akarsz, nagyon furán fogalmaztad meg. Bizarr ahogy hozzáállsz egy kiskamaszhoz - miért képzeled azt hogy nőként néz rád? Lehet hogy egyszerűen csak túl van egy lelkileg zűrös korszakon, és próbál jobb kapcsolatot kiépíteni veled. Könyörgöm, ő még gyerek!
Ha - mondom HA! mégis igazad van, akkor se lesz semmi baj. Ő csak egy kisfiú, te meg gyakorlatilag felnőtt vagy. Ne félj tőle. Majdnem kizárt hogy lépni merjen feléd. Ha mégis próbálkozik, meddig tart leállítani?
Amíg nincs rá okod, ne alázd meg azt a gyereket, mert egy életre szóló nyomot hagyhatsz a lelkében.
Komolyan úgy gondolom, egyszerűen csak kinőtt egy nehéz korszakból, és változik - az öcsémnek is volt ilyenje, aztán egyik pillanatról a másikra felhagyott vele hogy megkeserítse az életemet. De soha nem akart mást, csak hogy emberi módon beszélgessünk egymással.
Nem gond az ha gyerekesség helyett érettebben kezdi kezelni a dolgokat a testvéred. Neked is ezt kellene tenned, és ha tényleg baj van akkor leállítani.
Az én kishúgom is fura. 11 éves és csomószor bámulja a mellem (mert lány vagyok) meg kérdez furcsa dolgokat, de ez a fejlődéssel jár. Engem is érdekeltek dolgok ilyen koromban, csak szégyenlősebb voltam. Mikor olyan helyzet van akkor kedvesen felelek neki meg magyarázom úgy hogy nekem se legyen kellemetlen.
Te meg legyél kedves a tesóddal, ő is biztos ilyen korban van...
16/l
Kezd derengeni!
Ezek szerint te vagy a 12 éves, de talán még annyi se. Nem barátkoznak veled a kortársaid, és perverz módon a nővéred után koslatsz.És még nem tudod hogy viszonyul hozzád a nővéred. Nos... Jó kis család...
Kérdező, te örülj, hogy egyáltalán válaszolnak ilyen szerencsétlenül megfogalmazott kérdésre.
Szerintem szimplán jó tesó az öcséd, a többi a te fantáziád szüleménye.
Te vagy morbid.
Olyan a kérdésed, mint a csajnak, aki arról írt ki kérdést, hogy azért nem nézi-e meg az apukája, mert nem elég jó nő.
Itt egyedül a 7-es és a 8-as válasz értékelhető (bár én a hetesét osztom), a többivel ne is foglalkozz.
Igenis van ilyen, ez teljesen normális, a fejlődés része. Szerintem az itt fikázóknak az se tűnne fel, ha a 4-5 éves gyerekük maszturbálna (ami szintén tök normális, a pszichoszexuális fejlődés része, és nyilván számára nem ugyanaz, mint egy felnőtt ember számára), vagy megmagyaráznák maguknak, hogy az nem is az. De, az.
De visszatérve a kérdésedre: sajnos ez egy ilyen időszak, nem igazán tudsz mit tenni.
A legrosszabb, amit tehetsz, ha tahó vagy vele. Ő nem is tudja, hogy mi az oka a tahóságnak, és ösztönösen is azon fog igyekezni, hogy "helyrehozza" a kapcsolatotokat (amiben nyilván gond van, ha bunkó vagy vele), ami további számodra félreérthető gesztusokhoz vezethet.
Igazából amit te látsz, az picit hasonlít ahhoz, amikor a 4-5-6 éves kisfiú feleségül akarja venni az anyukáját, vagy az ugyanennyi idős lány hozzá akar menni az apjához. Nem ugyanaz a szitu, de abban hasonlít, hogy ami az öcsédben játszódik, az egyáltalán nem ugyanaz, amit te gondolsz. Nincs rádgerjedve, vagy ilyesmi, egyszerűen tudatosul benne, hogy a testvére, aki eddig "nemtelen" volt számára, amúgy mellesleg nő. Attól még ugyanúgy szeret, mint eddig, nem változik meg a szeretete "jellege", csak egyszerűen fel kell dolgoznia az infót. :) Ja, és mindez tudat alatt történik... hidd el, ez nemsokára el fog múlni.
A tanácsom az, hogy hagyd figyelmen kívül. Mármint nem az öcsédet, hanem a téged zavarba hozó gesztusait. Ne éreztesd vele, hogy ez számodra kínos. De persze a legjobb lenne, ha valóban túl tudnál lépni ezen, és nem lenne számodra kínos... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!