Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok fórumozók!

Egy olyan kérdésben szeretném a véleményetek kérni amit nem tudok eldönteni.

Hasonló a kérdésem mint egy másik kérdezőnek esküvő témában.

Itt is mint ott a sógorjelöltem kitiltott, pedig én nem mondtam semmit nem is tettem semmit. Csak egyszerűen megírta hogy ne menjek többet oda.

Pedig én már elég sokszor segítettem nekik pénzzel meg sok más dologgal és ez a jutalmam.

Bár kishugom volt meghívni de kb. ennyi volt a meghívása "Helo teso juliusban lesz az esküvőm meg vagy hívva"

Az eszem azt mondja hogy ne menjek mert semmi keresnivalóm

A szivem oedig hogy mégiscsak testvérem és menjek.

2016. máj. 28. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Ezeket én valahogy nehezen tudom elhinni, hogy csak úgy, bármilyen előzmény nélkül kitiltanak valahonnan. Mit nem mondtál el?
2016. máj. 28. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg a tesóddal, neki mi lenne a jobb megoldás. Kettőjüknek kell ezt lezongorázni egymás között, ha a hugi nem akar konfliktust a leendő férjével miattad, akkor inkább ne menj.
2016. máj. 28. 10:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyáltalán semmit, velem a sógorjelölt sőt apámmal is első perctől kezdve lekezelően viselkedett.
2016. máj. 28. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a húgodnak nincs veled semmi baja, akkor menj el.
2016. máj. 28. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Menj el, hiszen csak a testvéredről van szó. Ha vele jóba vagytok, akkor ne érdekeljen a sógorjelölted véleménye.

Írtad, hogy ez a bizonyos illető Édesapáddal is lekezelő volt. Ő hogy kezelte/kezeli ezt a helyzetet?

2016. máj. 29. 16:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!