Mit csináljak a húgommal?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy 6 éves húgom, és már nagyon nem bírom. Ma döntöttem el, hogy megírom ezt a kérdést. 16 éves fiú vagyok, és a húgom maga az ördög kreálmánya. Lehet elsőre ez kicsit furán hangzik, de amint leírom milyen, már megértitek. Kívülről aranyosnak néz ki, de belülről teljesen más. Elsőnek is ő a kockák királynője. Egész nap csak a TV előtt ül már 6 éve, mert a szüleim nem tudnak vele sohase foglalkozni. Vettek neki tabletet is, amikor 4 éves volt, de azt a napokban végül véglegesen tönkretette. Addig konkrétan hajnali 5-kor felkelt és este tízig azt nyomta. De ez magában nem is lenne baj, ha nem lenne olyan, hogy folyton visítozik, összetör mindent, és csúnyán beszél. Egyszerűen már 6 éve stressz alatt élek . Minden napi torkából szakadt visítozásától már az utcának fáj a füle. Szófogadatlan, és hiperaktív. Folyton lek*rvázza az anyját, ha anya rászól hogy ne nézze közelről a tévét.De az ilyenért verekedik is és olyan erőseket tud ütni, hogy azt hiszi az ember akit megütött, hogy eltört valamije. A szüleim már sírnak a húgomtól, inkább jutalmazzák, hogy hagyja abba a rosszalkodást, minthogy büntetnék, mert tudják, hogy a büntiből baj lesz. A kockulásra visszatérve igazából beszélni se tud rendesen, olyan a beszédkészsége, mint egy 2 évesnek, de káromkodni azt tud, amióta tabletezik. Nem tudom mit csináljak vele, de nagyon idegesítő, kérlek segítsetek :\2016. máj. 16. 11:38
41/46 anonim válasza:
de az a te unokahugod is nem? :)
haaat.. ha azt mondom h a szuleitek rettenetesen felreneveltek meg keveset mondtam.
de hova koltoznel? kihez? ez nem ugy ripsz-ropsz,ahogy elgondolod.
42/46 A kérdező kommentje:
Az enyém is, és a szüleim persze azt mondják, hogy nagyon jól megnevelték, hogy mondhatok olyat, hogy nem nevelték. Nem tudok sehova se elköltözni :(
2016. júl. 16. 18:31
43/46 anonim válasza:
En egy istenes pofonnal jutalmaznam.
44/46 anonim válasza:
Fúj mennyi gonosz ember...megverni ,bezárni,lenyomni?Egy 16 éves fiúnak egy 6 éves lányt???
Játsszatok,beszélgessetek vele inkább... Szerencsétlen kislány :(
46/46 anonim válasza:
Van bármi változás?? Most, hogy sulis a kiscsaj?? Azért ott mégsem viselkedhet agressziv állat módjára, mert egyből hivják a szülőket komoly beszélgetésre. Remélem ez megtörtént. A szüleidet fel kell világositani, hogy igenis nagyon elcs*szték a nevelését...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!