Mit csináljak a húgommal?
A többiek mindent leírtak, ehhez van hozzáfűznivalóm:
"Erre reflexből visszaütöttem és ő kezdett el bőgni, pedig nem is nagyot ütöttem, és erre a szüleim engem szidtak ma le nagyon, hogy ő még csak kicsibaba. Ha máskor régebben megbántottam csak szóba is (nem ütöttem, mert nem szeretem bántani!!!!!!), akkor meg behazudja hogy péppé vertem"
Sunyi, görény? Legyél te is az, van 10 év előnyöd. Akár közvetlenül anyádék előtt. Tudod, mint amikor egy gyilkosságnál "tettenéréskor" a gyanúsítottnál van a füstölgő pisztoly, pedig ő csak felemelte azt, nem ő a gyilkos.
Vannak ötleteim...
Sok sikert hozzá!
Egy 4 és egy 8 éves lány anyja
pontozzatok le de 21 es komment angol szövege miatt szerintem valótlan kissé a dolog, nem beszél magyarul se a gyerek csak 2 éves módjára.... oviba nincs gond, nem tűnik fel óvónőnek 2 éves szinten beszél, de angolul igen tud....
Manapság 4 évesen tablet sajnos szokás. Volt egy exem, alkoholista szülök nem kívánt gyerek, 40 felett szülte az anyja aki a legnagyobb lányának felajánlotta vigye el ha kell neki a legkisebb, nem kellett a nővérének. Volt barátnőm elhanyagolt gyerekként 17 évesen szült is egy kislányt amit részben velem nevelt 1,1 évig. Második közös karácsonyunkra a nagyi kijelentette, ha törik, ha szakad akkor is két legkisebb unokájának tabletet vesz. Exem lánya 5 se volt unoka öccse még kisebb. Az utóbb említett kisfiúról annyit, oviba nem tudott járni, mert beteg volt az anya hiánytól, szobatisztasággal gondban volt erősen, ha nem volt okos telefon a kezében hisztizett, erre kapott egy saját tabletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!