Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak a húgommal?

Mit csináljak a húgommal?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy 6 éves húgom, és már nagyon nem bírom. Ma döntöttem el, hogy megírom ezt a kérdést. 16 éves fiú vagyok, és a húgom maga az ördög kreálmánya. Lehet elsőre ez kicsit furán hangzik, de amint leírom milyen, már megértitek. Kívülről aranyosnak néz ki, de belülről teljesen más. Elsőnek is ő a kockák királynője. Egész nap csak a TV előtt ül már 6 éve, mert a szüleim nem tudnak vele sohase foglalkozni. Vettek neki tabletet is, amikor 4 éves volt, de azt a napokban végül véglegesen tönkretette. Addig konkrétan hajnali 5-kor felkelt és este tízig azt nyomta. De ez magában nem is lenne baj, ha nem lenne olyan, hogy folyton visítozik, összetör mindent, és csúnyán beszél. Egyszerűen már 6 éve stressz alatt élek . Minden napi torkából szakadt visítozásától már az utcának fáj a füle. Szófogadatlan, és hiperaktív. Folyton lek*rvázza az anyját, ha anya rászól hogy ne nézze közelről a tévét.De az ilyenért verekedik is és olyan erőseket tud ütni, hogy azt hiszi az ember akit megütött, hogy eltört valamije. A szüleim már sírnak a húgomtól, inkább jutalmazzák, hogy hagyja abba a rosszalkodást, minthogy büntetnék, mert tudják, hogy a büntiből baj lesz. A kockulásra visszatérve igazából beszélni se tud rendesen, olyan a beszédkészsége, mint egy 2 évesnek, de káromkodni azt tud, amióta tabletezik. Nem tudom mit csináljak vele, de nagyon idegesítő, kérlek segítsetek :\

2016. máj. 16. 11:38
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
90%
Nem a húgod a hibás, hanem a szüleid idióták. Ilyen embereknek minek gyerek? Még egy kutyát sem bíznék rájuk.
2016. máj. 16. 12:02
 12/46 anonim ***** válasza:
71%
nem a gyereket kellene verni, hanem a szülőket hogy így elcseszték mert sz.a.rtak rá. ez mind az ő hibájuk, egy gyerek se azzal születik hogy ismeri a ku..rva szót stb. nézzenek magukba, aztán kérjenek pszichológustól segítséget, mert elhihetitek hogy abból van ez az egész hogy csak leültették a tv elé és fikarsznyit se törődtek vele.
2016. máj. 16. 12:02
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy kamu, de óvódàba nem csak jàtszani jàr a gyerek. Az ovi az inkàbb nevelő és képességfelmérò intézmény, jàtszva nevelés. Minden óvónőnek kötelessége vizsgàlni gyerekek testi lelki fejlődését, szakemberhez utalni a gyerekeket.
2016. máj. 16. 12:06
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudtam, hogy államilag köteles az óvodára.
2016. máj. 16. 12:08
 15/46 A kérdező kommentje:
Utolsó: Az oviban elvileg normálisan viselkedik, bár én ezt nem tudom, mert az ovis életével nem foglalkozom, csak az itthoni környezetével tudok érvelni. Hallottam szüleimtől olyat, hogy az az ovi nem jó, mert húzzák a lányok haját, köpködik őket, sírnak mert félnek a fiúktól, kiközösítik a húgomat, mert neki rövid haja van és nem hosszú, stb. Ezeket a rémtörténeteket nem tudom, hogy igazak-e. Bár egyszer-kettőször hoztam már onnan haza, de semmi különöset nem láttam.
2016. máj. 16. 12:10
 16/46 anonim ***** válasza:
95%

Hát pedig neked kell tenned ellene. Ha (már bocsánat,nem akarlak megbántani) a szüleid ilyen balfácánok hogy őt védik miközben ellenük van,akkor csak te tehetsz itt bármit. Nagyszüleid? Ha el tudnának jönni,beszélgetni a szüleiddel,lehet hatással lennének rájuk.

Egyébként bemész a szobájába,lenyomod a földre és elkezdesz vele beszélgetni,de úgy hogy ne tudjon mozogni. Aztán szépen bezárod és majd kiengeded ha úgy gondolod,változott valami. (persze ne tartsd bent örökké :D )

2016. máj. 16. 12:15
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid hozzáállásán kéne változtatni.
2016. máj. 16. 12:16
 18/46 anonim ***** válasza:
39%
Ebből is látszik, hogy oviban nem tűri meg a közösség, hogy királynő legyen és azt csináljon, amit akarjon. Még mindig azt mondom, hogy verés és sötétkamra megoldás a hülyeségére.
2016. máj. 16. 12:16
 19/46 anonim ***** válasza:
94%
Az a baj vele ,hogy el van kényesztetve!4 évesen tablet????Azért mond neki néha ,h mossa ki a száját!
2016. máj. 16. 12:40
 20/46 anonim ***** válasza:
56%

Szegény kislány :(

Szerintem caak a figyelmet akarja felhívni magára, azért vselkedik így.

Szülők a tv meg tab elé lökik kiskora óta, gondolom a 16 éves bátyónak is lenne jobb dolga mint a hugit tutujgatni naphosszat (jogosan, ne érts félre!)...

Szerintem a szüleiddel beszélj, hogy mik q gondok, és ha már ök leszarják a saját gyereküket, kapj te szabad kezdet, majd megregulázod ;)

2016. máj. 16. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!