Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak a hugommal...

Mit csináljak a hugommal ilyenkor?

Figyelt kérdés
van egy 10 éves hugom, és nagyon rég óta nem bírjuk egymást. én hat évvel vagyok nála idősebb, de ugy viselkedik velem mintha annyi lennék, mint ő. folyton kitalál valamit amivel anyuék előtt bepíszkít, ők meg persze hogy elhisznek neki mindent, mert ő a kisebb gyerek, jobban is szeretik. csak... kb minden nap keresztbe tesz valamivel. ha átjön a barátom, akkor rajta lóg addig amig elmegy az egész idönk, és utánna már megy is haza, ha a barátnőm van nálunk akkor vele szórakozik, ha psdig cssak mi ketten, akkor engem nem hagy. most is vizsgara készülök, és nem nagyon hagy tanulni. rá is szólhatok, fenyegethetem, nem érdekli. Mit tegyek?

2016. ápr. 30. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
probalj meg leulni vele beszelgetni, hogy miert csinalja vajon ezt. hatha hat ra valamit.
2016. ápr. 30. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
vedd fel videóra és mutasd meg a szüleidnek vagy keverj le neki egyet
2016. ápr. 30. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Zárd ki.
2016. ápr. 30. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Nyilván unatkozik. Hozzá mért nem jönnek a barátai? Játsszál vele néha, hogy máskor viszont mondhasd azt, hogy most nem érsz rá. Valamilyen menetrendet, szabályt kell megbeszélni, mondjuk ha jönnek hozzád, akkor 10 percig ott lehet, aztán pedig ki kell mennie. Ezt a szokás szintjén be kell tartani.
2016. ápr. 30. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi időt töltesz vele?lehet azért csinálja mert nem foglalkozol vele eleget és azt akarja hogy törődj vele.
2016. ápr. 30. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
19%

Ne legyél ennyire gonosz. Ilyen önző hozzáállással én sem tartalak felnőttebbnek, mint egy 10 évest. Max. te nem bírod őt, de ő valószínűleg nagyon szeret téged, különben nem lógna folyton a nyakadon. A kisebb lányok szeretnek a nagy közelében lenni, főleg ebben a korban. Nyilván azért piszkít be a szüleitek előtt, hogy egy kicsit odafigyelj rá, meg mert érzi, hogy utálatos vagy vele.

Annyira nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy egy 10 éves kislányt le tudj kötni. Néha pedig igazán tölthetsz vele egy kis időt is.

Na és persze, ha pasizni van időd, akkor bizonyára a tanulásra is lenne.

2016. ápr. 30. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!