Más is van, aki úgy érzi/érezte hogy a testvére a harmadik szülője? Mi ilyenkor a teendő?
Ha a bátyám másabb lett volna, vagy én elfogadtam volna azt, hogy ő olyan amilyen. És nem az lett volna a célom, hogy minél messzebb kerüljek tőle. Akkor valószínűleg még ma is Magyarországon élnék, lenne egy tanári diplomám és egy kisváros iskolában tanítanék. Ezzel ellentétben, 4 nyelven beszélek 3-at anyanyelvi szinten, 1-et társalgási szinten. 2 diplomám van. Boldog vagyok, hogy ott lehetek ahol megbecsülik a munkámat, nincs aki terrorizálna.
Ha valamit megköszönnék a tesómnak, talán azt köszönhetném meg, hogy tönkretette a tinédzser koromat. Eltávolított a szüleimtől, mivel az volt a célom, hogy a bátyámtól minél távolabb kerüljek így a szüleimtől is eltávolodtam illetve a húgomtól.
" Közepesnek lenni elég nagy szégyen."
Akkor feltételezem felsővezető vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!