Sógorom családja nem áll szóba velem. Van visszaút?
Kérj bocsánatot személyesen még akkor is ha tudod, hogy nem te vagy a hibás. Bár azt én sem értem, hogy miért nem aludhatott ott. Lehet Petike otthon az úr, de nálatok lehet azt csinálta amit a te fiad. Aludt volna.
Az én sógornőm fia is neveletlen otthon, de ha nálunk van akár több napot, akkor egy tündér és lefekszik aludni amikor alvásidő van..
Már ne haragudj, de te megpróbáltál segíteni nekik, de a kis hülyegyerek bevágta a hisztit, sógornőd is úgy látta jobbnak ha hazamennek, ezután téged hibáztatni azért mert helyes tanácsot adtál nekik, csak őket minősíti.
Tudnod kell, hogy sajnos a legtöbb ember ilyen ótvar.Mindent megteszel nekik, lehozod nekik a csillagokat az égről, nem számít.De csak egyszer hibázz, életed végéig emlékeztetni fognak rá és utálni fognak miatta.Nehogy már te érezd magad szarul mert olyan szerencsétlenek hogy nem tudják hogyan kell egy gyereket nevelni, meg ilyen suttyók hogy egy ilyen miatt végleg besértődnek.Innentől fogva bízd a férjedre.Vigye ő a gyereket játszani az unokatesójához, te ne foglalkozz velük.Bár ez a te döntésed, de én innentől fogva nem foglalkoznék ezekkel a hulladékokkal.
Húúúú, nagyon kellemetlen ügy.
Ha a kisfiad nem lenne jóban Petivel, azt mondanám, nagy ívben tegyél a hülye sógorra.
Szerintem találkozzon a két gyerek őnáluk és vigye a férjed őket.
Nem tudom, jönnek-e még hozzátok a sógorék, de ha igen, akkor mostantól ne tűrd el a gyerek hisztijét a ti lakásotokban. Ha nem szólnak rá a balfék szülei, akkor mordulj te rá. Pl. jelen esetben az öltöztetés közbeni hisztinél rá lehetett volna emelt hangon szólni. Igaz, hülye sógor azon is fönnakadt volna biztosan.
Szóval a lényeg: ha sógorék veled nem akarnak találkozni, a gyereket sem kell a magatok házában elviselni és ez nem is baj. Ha pedig a férjed igyekszik minél gyakrabban vinni fiatokat oda, akkor meg megmarad a barátság.
Én is az eddigiekkel érteknék egyet, hagyd őket a csába!
DE...
...ha ennyire bánt, akkor meg szépen 4esben üljetek le, beszéljétek meg. Mondd el nekik, amit itt leírtál, ők is elmondhatják a vélt és valós sérelmeiket, aztán kész.
Nyilvánvaló, hogy Peti viselkedése azért ilyen, mert a szülei következetlenek, nem tudnak dönteni, az egyik ezt mondja, a másik azt.
Több kisgyereket is ismerek, és az a fura, hogy egyik szülei sem látják be, hogy a gyerekük pont azért olyan, amilyen, mert ők úgy nevelik.
A cirkuszért amit csináltak, nekik kellene elnézést kérniük, de ezt nyilvánvaló hogy nem fogják belátni. A világ már csak így működik. Ha jóban akarsz valakivel lenni, neked kell elnézést kérned, még ha nem is te voltál a hibás. Kérdés az, hogy megéri-e? A gyerekeidre nyilván rossz hatással lesz a neveletlen Petike, ezért én azt mondom így a legjobb, ahogy történt. A későbbiekben ha jóban lennétek, még kellemetlenebb lenne egyszer csak azt mondani, bocsi, de holnaptól nem jöhet Petike, mert tönkretette az ezt-azt, a gyerekem káromkodni tanult tőle, stb.
Keressetek a gyerekeiteknek szintén jól nevelt gyereket barátnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!