Nekem kellene bocsánatot kérnem?
Tesóm és én ugyanabba az osztályba járunk. Töriből lesz kevesebb mint 2 hét múlva egy doga (200 kérdés). Felosztottuk egymás között a kidolgozását hogy könnyebb legyen. Én már 1 hónapja kész vagyok a részemmel, oda is adtam neki. Abban állapodtunk meg hogy a tavaszi szünet végéig dolgozzuk ki őket hogy legyen időnk tanulni.
Tegnap meguntam a várakozást és rákérdeztem hogy mikor csinálja már meg a saját részét. Erre rám támadt hogy mit csesztetem, a hétvégén megcsinálja. Egyébként is megtanultam már a saját részem? Mert ha nem akkor kussoljak. Ezt mondta. Azóta be van sértődve és nem szól hozzám. Bocsánatot kérjek?
EditPP, itt feltettél ma egy kérdést, amiben azt írod, két gyereked van, ehhez képest már illene tudni, hogy húsvétkor volt tavaszi szünet, és réges rég vége van....
Kérdező: dehogy kérj bocsánatot!
Megkérdezhetem, miért jártok egy osztályba? Ikrek vagytok? Vagy esetleg halasztott/bukott a tesód?
Nem mindegy.
Azt tudom én is mondani, hogy tanuld meg az egészet, dolgozd ki, és ne érdekeljen, hogy ő hogy fogja megoldani ezt a feladatot. Maga az ötlet jó volt, hogy feleztek, de ez így nem korrekt, hogy ő nem csinál semmit, és még le is ordít. Ha hétvégén csinálja meg, akkor gondolom összecsapja, elkapkodja, és kb. sza.rt se fog érni az a 100 kérdés, úgyhogy elve jobban jársz, ha nem hagyatkozol rá.
Még időben vagy, hogy tanulj, te a te részed megtetted, őt meg hagyd po.fára esni.
Legközelebb akkor lesz vérig sértve, ha te jó jegyet kapsz, ő meg nem... Gondolom milyen szorgalmasan tanul, ha ki se dolgozta a másik felét.
Duzzogjon nyugodtan, de nem jogos hogy besértődött.
Ő b..ik ki veled, és még ő sértődik meg?
Vond le a tanulságot, hogy nem megbízható. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!