Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 8 éves fiú tesóm idegbeteg?

8 éves fiú tesóm idegbeteg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 8 éves tesóm miatt nagyon aggódok. Sokszor ilyen "düh kitörése" van, nem nagyon tudom hogy mi lehet ez vagy mi okozza mert még semmi ilyet nem láttam. Amikor van egy ilyen kitörése akkor mindenkivel üvöltözik, értetlen, mindenkivel dacol(azaz ellentmond amivel tud) és megvadul teljesen. Anya meg apa sem tud vele elbánni szavakkal, apa amikor már nagyon nagyon ideges lesz rá és nem tudja rábírni hogy csöndben maradjon fenék rúgja (amúgy soha nem vernek minket a szüleim). Vörös a feje, mindenkivel üvöltözik, leállíthatatlan. Olyanokat állít amik nem mindig igazak, nem fogadja el hogy ő hibázott vagy miatta van a veszekedés. Áprilisban született, szóval kos, fejjel megy neki a falnak, nem szószerint de mindenbe belevág hirtelen, nem gondolkodik. Kérem segítsetek! nagyon aggódok miatta. ezek minek a tünetei? Gyógyítható ha egyáltalán beteg? nagyon félek

2016. ápr. 19. 17:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A sulijában nincs valami? Nem bántják őt?
2016. ápr. 19. 20:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem is az a véleményem, hogy környezete hatását vezeti le otthon.

Ha van iskolapszichológus, akkor hozzá, ha nincs a területileg illetékeshez el kell vinni.

2016. ápr. 19. 21:27
 13/13 anonim válasza:
Szerintem 8 éves korban mindenki dacolt.Én is,és (szerintem) mégsem vagyok idegbeteg.Gyerek.Kés.Ennek semmi különösebb oka nincs.Majd kinövi.Ha nem akkor szakemberhez kell menni.
2016. ápr. 25. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!