Tesóm egy idegbeteg idióta. Máshol is vannak ilyenek? :D
Viselkedési mintáinkat akarva, akaratlanul otthonról hozzuk, szüleinktől látjuk. Húgodnak nincs anyukája, akitől elleshetné, zsigereibe ivódhatna, hogyan viselkedik egy NŐ.
Van egy fiú tesó, egy Apa, akik ha minden igaz, férfiasan viselkednek.
Inkább mond el neki, hogyan viselkednek az értelmes, kulturált lányok. Nem anyáznak, szépen beszélnek. Fene nagy egyenjogúságban sokan elfelejtik, egy nő legyen nő, a férfi pedig férfi. Nem jó, ha összemosódnak a határok.
Kérdező, egy két évvel fiatalabb testvért azért meg lehet tanítani a tiszteletre.
Legyen fantáziád.
Biztos nagy trauma volt neki az anyukája elvesztése.Nekem is meghalt kiskoromban az anyukám,most annyi vagyok;mint te.Szintén idegbeteg.Szóval ne hibáztasd azèrt,mert beteg lett a rossz sorsa miatt.
Ebből a kérdésből is látszik,hogy a fiúk,férfiak mennyivel másabbak,mint a lányok,nők.
Aterzem xdd
Nekem 19eves fiu teson engem megver felpofoz , na szoval o is psichipata xd
Anyumbak is nekimenne -__- de persze meg ő van vedve-_-
16lany..en nemtehetek semmit vele mert meg agyon ver engem xdddd
Mar kiskoromban felszakadt a homlokom picit mert ugy megvert :(
9es adj egy cimet ugy megverlek hogy elverzel, ha mar ez kell neked megkapod!
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!