Oszinte leszek, elegem van a hugom sikereibol. Hogy lepjek tovabb?
rengeteg ember sosem dolgozik a szakmajaban, a lenyeg a lehetosegek megragadasa.
amig csak irigykedsz nem is fogod tobbre vinni.
"2 teljesen hasznalhato OKJ szakmam van"
Az általad leírtak alapján mégsem használható.
"a hugomnak pedig egy bufeszakos diplomaja"
Ezzel a kijelentéssel nagyon lenézted a húgodat és a tanulmányait, eredményeit is, pedig úgy tűnik, hogy alaptalan a hozzáállásod.
Mindenesetre a húgodnak ugye van nyelvvizsgája is.
Furcsa, hogy ennyire nem akarod belátni azt, hogy van tudása, képesítése.
BTK-s volt a húgod?
Az jó, hogy őszinte vagy azzal kapcsolatban, hogy eleged van a húgod sikereiből, de úgy tűnt, hogy más tényezők tekintetében ámítod magadat. A húgodnak nem "büfészakos" diplomája van, te pedig nem tudtál a "használható" szakmáiddal lehelyezkedni.
Hogyan lépj tovább? Az irigykedést jó abbahagyni, ezzel nagyon ártasz magadnak. Valld be, hogy ért el eredményeket, sikerei vannak. Amíg ezeket nem akarod elfogadni, addig nem fogsz tudni továbblépni.
Egyébként ne hasonlítsd magadat más emberekhez.
Nagyon görcsölsz - ezt is érdemes befejezni, ezekkel csak magadnak ártasz, így feszült, ideges vagy. Próbálj ellazulni és örülni a tesód eredményeinek. Mégis végigcsinálta az egyetemet, ugye?
Rengeteg melóhely van, ahova felvennének, nagyon sok hely van, ahova még OKJ szakma sem kell.
Amúgy az sem szégyen, ha az ember takarító. Nekem nagyon jó fej ismerőseim voltak korábbi melóhelyeimen, akik takarítók voltak.
Az nem kizáró ok felvételnél, hogy pályakezdő vagy, nincs gyakorlatod, engem is úgy vettek fel, 3 különböző szakmám van, mindháromban úgy dolgoztam, hogy azelőtt nem volt gyakorlatom...
Tehát úgy lehet továbblépni, ha ellazulsz, légy boldog, ne feszkózz azon, hogy másnak milyen az élete, főleg ne nézd le... akármit is dolgozik!
Semmilyen munkát nem nézek le.
Próbálnod kéne változtatni az egész életszemléleteden, mert így csak magadat forgatod be.
Basszus komolyan irigykedsz a saját hugodra....nem szabad te is megtalálod majd a helyed...biztos vagyok benne
Inkább örülnél vele a sikereknek...minden az agyba dől el ezt sose feledd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!