Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesóm magyon megvaltozott...

A tesóm magyon megvaltozott amiota a badatnojevel van. Mi tegyek?

Figyelt kérdés
Nem is ertem, hogy jottek ossze, hiszen a tesomnak sose voltak ilyen nagyratoro almai, a lany meg mint a gep megy elore. Mi eredetileg videki csalad vagyunk, ugy koltoztunk fel Pestre. Eleg nehezen elunk meg, alberletben lakunk es csak nekem van bejelentett munkahelyem. Anyukam csaladoknal takarit. Az ocsem tavaly erettsegizett. 1 eve van egyutt ezzel a lannyal. Kedves amugy, de egyaltalan nem olyan mint mi. Az a tipikus jomodu gyerek, akivel sokat foglalkoznak. Kituno tanulo, jol oltozott, tokeletes haj, tokeletes fogsor, nagy haz, sok utazas stb. Neki nagy celjai vannak az eletben. Egyetemre megy, kulfoldre akar koltozni, megy egy nyelvet megtanulni a 3 melle amit tud. Mi ilyen dolgokat nem igazan csinalunk, mert dolgozunk, mert kell. Az ocsemmel teljesen egymasba habarodtak. Azt hittem nem fog sokaig tartani, mert a lany gazdag, de nem igy lett. Most egyutt tanulnak angolul, nemetul. A lany idejon, es leul a kopott kanapenkra tanulni vele, mintha nem is lenne gazdag. Joizuen megeszi amit anyukam fozott, pedig nem eszunk extra dolgokat. A multkor is csak krumplisteszta volt. Es meg mosogatni is segit. Mindezt ugy, hogy a rajta levo ruhak tobbe kerulnek mint a mi osszes butorunk. Az ocsem mindig is ertet a muszaki dolgokhoz, szereleshez. Meg a lany apja, aki az a tipikus oltonyos, szivarozo uzletember is megmondta hogy lat benne fantaziat mert fejlodokepes. Mondjuk ezt nem igazan ertem. Most egyetemre akar menni, nyelveket tanulni. Ez jo, de ilyen hirtelen valtozast nem tudok elfogadni.
2016. ápr. 7. 13:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

"Mi is mondtuk neki hogy tanuljon. Lehet hogy szerelmesnek kellet lennie ahoz, hogy rajojjon, hogy megis tanulni kell?"

Most neked az újdonság, hogy egy csaj, akibe szerelmes és akinek meg akar felelni, nagyobb motiváció a tesódnak a tanuláshoz, mintha te vagy anyátok magyarázzátok neki?

2016. ápr. 7. 14:06
 12/21 anonim ***** válasza:
97%
Én a helyedben örülnék, a tesódat ösztönzi ez a lány, és így lehetősége lett kiugrani a ti szintetekről, és egy jobb szintet elérni. Hát ha már magától nem jutott eszébe, legalább így. Sokkal jobb ez a helyzet, mint hogyha a tesódnak olyan barátnője lenne, aki mellett elzüllik. Neked is ilyen párt kívánok.
2016. ápr. 7. 14:25
 13/21 anonim ***** válasza:
92%

"En azt hittem h a gazdagok bunkok, folenyesek. Ez a lany kedves."

És ez neked rosszul esik, vagy mi?

Tudod, a világ néha más, mint ahogy elképzeljük. Az emberek is. De hogy te azon siránkozol, hogy valami, vagy valaki jobb, mint ahogyan te felfogásodban lennie kéne, nekem érthetetlen.

Miért nem örülsz neki inkább?

2016. ápr. 7. 14:29
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

Ezért ne ítélj el senkit,míg nem ismered!

Örülj neki,hogy abból az életből ki akar törni mint amiben ti vagytok. Később akár az egész családnak jobb munkát is szerezhet. Pl beajánlja anyutokat akár gazdagabb családokhoz takarítani és sokkal több pénzt fog keresni. Vagy akár téged is.

Ez csak is pozitív.

2016. ápr. 7. 14:41
 15/21 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ennek orulnotok kellene hogy ennyire motivalja az ocsedet ez a lany...
2016. ápr. 7. 14:44
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
Örülj neki!!! Most jobb lenne ha egy olyan lányt vinne haza akinek nincsennek céljai, illetve bukdácsol a suliban? Ahogy írtad a csaj elfogadó, nincs fent a fellegekben, akkor mégis mi a gond? Az, hogy a tesódnak is lettek ambíciói? Ez csak jó. Inkább támogasd a terveiben.
2016. ápr. 7. 14:47
 17/21 A kérdező kommentje:
ok. koszi mindenkinek
2016. ápr. 7. 15:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem te vagy vele,hanem tesod. Miért is baj mindez? Hol van az elő írva,hogy csak olyan lánnyal jöhet össze aki úgy él mint ti?:D Féltékeny vagy
2016. ápr. 7. 21:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, egész egyszerűen az a baja a kedves nővérkének, hogy az a bizonyos barátnő nagyobb hatással van az öccsére mint ő valaha volt, és ez piszkálja kicsit a női hiúságát, mert idáig azért ő volt az a nő aki hatni tudott az öccsére, és nem egy másik csaj.
2016. ápr. 8. 08:26
 20/21 anonim ***** válasza:

"Mi tegyek?"

Mármint azon kívül, hogy örülj neki? Semmi.

2016. ápr. 8. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!